Newsroom

Newsroom

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 120.000 μέλη ψήφισαν μέχρι τώρα – Ενδέχεται να υπάρξει παράταση

Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 20:00 και δύο ώρες αργότερα αναμένεται το ασφαλές αποτέλεσμα που θα αναδείξει αυτόν που θα επικρατήσει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση σε εκλογικά τμήματα με πολύ μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων – μελών.

ekloges syriza oyres 1

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή του κόσμου στη σημερινή εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι δύο διεκδικητές, Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης αναμένουν με αγωνία τα πρώτα αποτελέσματα όταν κλείσουν οι κάλπες.

Προς στιγμήν, δεν έχει ξεκαθαρίσει το εάν θα υπάρξει παράταση του προβλεπόμενου ωραρίου, ώστε να καταφέρουν να ψηφίσουν περισσότερα μέλη του κόμματος.

Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της ΚΕΦΕ, Γιάννη Δρόσου, γύρω στις 5 το απόγευμα:

Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή. Έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό.

Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων.

Σήμερα ψηφίζουμε!

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…