Εκλογές 2023: «Θρίλερ» με πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκλογικό «θρίλερ» όσον αφορά τον αριθμό των κομμάτων που θα περάσουν το όριο του 3% και θα μπουν στη Βουλή, βλέπει ο διευθύνων σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης.

5855300

Οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν ότι περίπου στις 8.30 το βράδυ θα έχουμε την πρώτη σαφή εικόνα για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις των κομμάτων.

Κι εάν οι εκτιμήσεις έχουν απόλυτο φαβορί τη Νέα Δημοκρατία στην… ουρά αναμένεται ένα ακόμη εκλογικό θρίλερ, καθώς θα γίνει πραγματική μάχη γύρω από το 3% και το ποια από τα μικρά κόμματα θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή. Ο Θωμάς Γεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της MARC μιλώντας στον ΑΝΤ1 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ενα ακόμη εκλογικό θρίλερ, καθώς θα γίνει πραγματική μάχη γύρω από το 3% και το ποια από τα μικρά κόμματα θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διευθύνων σύμβουλος της Marc.

«Γρίφος» πόσα και ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή

Το θέμα αναφορικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή» έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και όπως τόνισε ο Θωμάς Γεράκης, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για να μπουν στην Βουλή.

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι θα βγουν στη συνέχεια πολλά στοιχεία σχετικά με το επάγγελμα, το φύλο την ηλικία αλλά και άλλες παραμέτρους των ψηφοφόρων.

Στο 40,77% η συμμετοχή μέχρι τις 16:15

Στο 40.77% % διαμορφώθηκε η συμμετοχή μέχρι τις 16:15 σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Τον Μάιο στο ίδιο χρονικό διάστημα η συμμετοχή ήταν στο 48,76%. Υπολοίπονται 2 ωρες για να δούμε πού θα καταλήξει η συμμετοχή των ψηφοφόρων.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας