Έκκληση από τον Πασχάλη Τσαρούχα για την υπόθεση Λιγνάδη: Όσοι έχουν στοιχεία να τα καταθέσουν

Μία μέρα πριν καταθέσει στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ απευθύνει δημόσια έκκληση ώστε όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, να μιλήσει. 

NewsRoom 23/02/2021 | 14:21

Αύριο Τετάρτη καλείται να καταθέσει ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο Ηθοποιών.

Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, έχει κληθεί να καταθέσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, καλείται να καταθέσει στις εισαγγελικές Αρχές για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο.

Με ανάρτησή του στο facebook, μία μέρα πριν την κατάθεση απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον έχει στοιχεία, επισημαίνοντας ότι όποιος γνωρίζει και δε μιλά, απλώς εγκληματεί. 

«Δε μου επιτρέπεται να πω πολλά. Όποιος όμως γνωρίζει κάτι για τις υποθέσεις που ερευνώνται (για αμφότερες τις πλευρές μιλάω πάντα) και δεν μιλά, απλώς εγκληματεί. Αυτό μόνο.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πασχάλης Τσαρούχας. 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσαρούχας είναι ο επικεφαλής του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Σωματείου Ηθοποιών.