Εκεί στο Mega… μην βάζετε δύσκολες ερωτήσεις στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ και τις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπόρεσε να βρει επιχειρήματα και αρκέστηκε να πει ότι  «κ. Τσίπρας είναι ξεπερασμένος»

Απροετοίμαστος εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, αναφορικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ο Γιάννης Οικονόμου  σε ερώτηση του Ντίνου Σιωμόπουλου, γιατί δεν ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό  μέτρα για συνταξιούχους & άνεργους, ο ίδιος απάντησε αόριστα καθώς  είπε ότι «Ακούσατε ένα πρόγραμμα 3,5 δις ευρώ, που τα περισσότερα χαρακτηριστικά του αφορούν την ελληνική κοινωνία. Και τους συνταξιούχους αφορά η μείωση στο τιμολόγιο του ρεύματος, και η αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ η μείωση των τελών κινητής τηλεφωνίας αφορά σε όλη την κοινωνία. Το μερίδιο ανάπτυξης διαχέεται με δικαιοσύνη σε όλους».

Στη συνέχεια και σε ερώτηση που του έγινε ,  γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά σε μια πιο «γενναία» αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως εξήγγειλε ότι επιθυμεί να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Οικονόμου έδειξε πανικό… καθώς  είπε ότι «Το σύνολο των πολιτών έχει δει αύξηση στα εισοδήματά του από τη μείωση των φορολογικών βαρών και των ασφαλιστικών εισφορών. Συνολικά με μια πρώτη ματιά, το κόστος για όσα είπε ο κ. Τσίπρας προσεγγίζει τα 10-11 δις ευρώ. Που θα τα βρούμε αυτά τα χρήματα; Θα είναι απλά μια πολιτική υπερφορολόγησης της μεσαίας τάξης; Ο κ. Τσίπρας απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ξεπερασμένος».

Η αλήθεια είναι ότι εκεί στο Mega μην βάζετε δύσκολες ερωτήσεις στον κυβερνητικό εκπρόσωπο…. καθώς φάνηκε ότι  οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα σκόρπισαν πανικό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, και τους κατέρριψε το αφήγημα για ανάπτυξη που διαχέεται με δικαιοσύνη σε όλους. Η αλήθεια είναι,  ότι χρήματα έχει μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να τα σπαταλά, όχι προς όφελος της κοινωνίας, αλλά για να φτιάξει την εικόνα του πρωθυπουργού. Η αλήθεια είναι,  ότι οι προηγούμενοι, γνωστοί ανεύθυνοι «Μαδούροι» έκλεισαν τα Μνημόνια, πήραν συμφωνία για το χρέος, παρέδωσαν 37 δισ. «μαξιλάρι» και ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο μέχρι το 2070.  Και τώρα  ήρθαν οι  άριστοι και μοιράζουν ψίχουλα και ευχολόγια. Τελικά  Λεφτόδεντρα υπάρχουν, αλλά δεν είναι για τον κόσμο… είναι μόνο για τους άριστους!

 

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Η ξαφνική υποστήριξη της Ελληνικής Λύσης στα κυβερνητικά σχέδια για την άλωση των ανεξάρτητων αρχών,…