"Είσαι δολοφόνος του λαού μου Τζον Κέρι"

«Δολοφόνο του λαού της Βενεζουέλας», αποκάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι ο ομόλογός του της λατινοαμερικανικής χώρας Ελίας…

kerry 1

«Δολοφόνο του λαού της Βενεζουέλας», αποκάλεσε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι ο ομόλογός του της λατινοαμερικανικής χώρας Ελίας Χάουα, κατηγορώντας τον για την ενθάρρυνση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που προκάλεσαν τον θάνατο 28 ατόμων από τις αρχές Φεβρουαρίου.

«Κάθε φορά που απομονώνουμε τη βία, ο κ. Κέρι βγαίνει με μια δήλωση και αμέσως οι διαδηλώσεις στους δρόμους πυροδοτούνται», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας στην κρατική τηλεόραση. «Κύριε Κέρι, σε καταγγέλλουμε σε όλο τον κόσμο, ότι ενθαρρύνεις τη βία στη Βενεζουέλα … Σε καταγγέλλουμε ως δολοφόνο του λαού της Βενεζουέλας» είπε ο Ελίας Χάουα.

Οι ΗΠΑ απάντησαν μέσω αξιωματούχων, αναφέροντας ότι η Βενεζουέλα ψάχνει για αποδιοπομπαίο τράγο, εφευρίσκοντας κατηγορίες για να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τα εσωτερικά οικονομικά και πολιτικά προβλήματα. «Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θα πρέπει να επικεντρώνεται στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματά της και όχι στις παράλογες καταγγελίες εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη