Newsroom

Newsroom

Εισαγγελική παρέμβαση για τον 16χρονο που αλυσόδεσαν σε στύλο στο Βόλο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου προκάλεσαν τα χθεσινά δημοσιεύματα για τον 16χρονο που βρέθηκε αλυσοδεμένος χειροπόδαρα σε κολόνα φωτισμού στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο.

5b4da97b1dc52468668b45bc 10

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», η Εισαγγελία Βόλου εκτίμησε το περιστατικό ως πολύ σοβαρό και ανέθεσε στην Αστυνομία να διενεργήσει προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθεί κάθε πτυχή του συμβάντος και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η προανάκριση ζητήθηκε να διενεργηθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που άσκησε η Εισαγγελία Βόλου αυτεπαγγέλτως προκειμένου να προχωρήσει σε ποινική αποτίμηση και να εξετάσει εάν προκύπτει κάποιο αδίκημα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής το βράδυ της Δευτέρας με αρκετό κόσμο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε δεμένος ο έφηβος.

Όπως έγραψε ωστόσο χθες η «Θεσσαλία» ο πατέρας του παιδιού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «τα παιδιά έπαιζαν, δεν θέλω να δοθεί συνέχεια».

Σημειώνεται ότι για τον απεγκλωβισμό του ανήλικου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, με τους πυροσβέστες να κόβουν με ειδική ψαλίδα την αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένος.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…