Newsroom

Newsroom

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όλες οι χυδαίες αναρτήσεις κατά Τσίπρα, Πολάκη και ΣΥΡΙΖΑ από την επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη κάλλιστα θα μπορούσε να οριστεί επικεφαλής των trolls της Πειραιώς. Έχει το know how και είναι μια «άριστη πένα»

Ειρήνη Αγαπηδάκη

Ακροδεξιά διαπιστευτήρια έχει δώσει η Ειρήνη Αγαπηδάκη ουκ ολίγες φορές στο Μέγαρο Μαξίμου προχωρώντας σε χυδαίες αναρτήσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα, του Παύλου Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, όσο και αν παρουσιάζεται από τα συστημικά μέσα ως μια «ευγενική» και «ήρεμη δύναμη», με πολλές κοινωνικής ευαισθησίες και προσφορά, η αλήθεια είναι πως δεν  συμπεριφέρεται σαν κάτι περισσότερο από ένα χυδαίο και ακροδεξιό troll του διαδικτύου.

Κοιτώντας τις αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, εύλογα σκέφτεται κανείς πως κάλλιστα θα μπορούσε να λάβει παραπάνω τιμητικές θέσεις από το Μαξίμου, όπως, λ.χ., να οριστεί επικεφαλής των trolls της Πειραιώς.Έχει το know how.

Αν νομίζετε πως υπερβάλλουμε, δείτε παρακάτω:

twitteragapidaki 1

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την «άριστη» «πένα» της επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας σε άρθρο που φιλοξενήθηκε στο mononews.gr

αγαπηδάκη mono news

Ποια είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της «Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα, και Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έχει συμμετάσχει ως ερευνητική συνεργάτιδα σε πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα στα αντικείμενα της πολιτικής δημόσιας υγείας, της προαγωγής ψυχικής υγείας και πρόληψης ψυχικών διαταραχών, καθώς και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει παρουσιάσει αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών σε περισσότερα από 50 εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Το 2019 η κ. Αγαπηδάκη διορίστηκε εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα,

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

βιασμος 2

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

«Η δικαιοσύνη έδωσε μια ομόφωνη και πολύχρονη καταδίκη σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πράγμα που μας…