Εν αναμονή για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Τα επικρατέστερα ονόματα

Από στιγμή σε στιγμή δίνεται στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα, ένα πολυσέλιδο κείμενο περίπου 60 σελίδων, με σαφώς διατυπωμένες θέσεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών

5868904

Σήμερα Παρασκευή ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα δώσει στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα, ένα πολυσέλιδο κείμενο περίπου 60 σελίδων, με σαφώς διατυπωμένες θέσεις και προτάσεις για την επόμενη μέρα των εκλογών

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, πληροφορίες του αναφέρουν ότι στην ισχυρή εκλόγιμη τετράδα βρίσκονται κατά σειρά ο καθηγητής στην Ιατρική σχολή του Χάρβαρντ, Όθων Ηλιόπουλος, η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  Πόπη Τσαπανίδου και ο πρώην Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Επιπλέον, σύμφωνα πάλι με αποκλειστικές πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά σε μη εκλόγιμες θέσεις μάλλον δούμε τη δημοσιογράφο και σύζυγο του αείμνηστου ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, τη στρατηγό ε.α. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη αλλά και το διευθυντικό στέλεχος της Κομισιόν, Ζωρζέτα Λάλη.

Στη δημοσιότητα και το κυβερνητικό πρόγραμμα

Μαζί με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα και το κυβερνητικό πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Συμβόλαιο για την αλλαγή» και το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας την ερχόμενη βδομάδα στο Ζάππειο.

O άμεσος στόχος που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αφορά την αντιμετώπιση της ακρίβειας τις πρώτες 50 ημέρες, ενώ ο δεύτερος φαίνεται να τίθεται σε βάθος τετραετίας και αφορά στη διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, στο επίκεντρο του οποίου θα βρίσκεται η αύξηση των μισθών, η προστασία του περιβάλλοντος, η ριζοσπαστική μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και των δημόσιων υπηρεσιών αλλά και η εμπέδωση της δημοκρατίας και του κοινωνικού ελέγχου της εξουσίας σε όλες τις πτυχές της κρατικής λειτουργίας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…