«Είμαι η Χριστιάνα Καραμανλή» – Η πρώτη ΑΙ εκπρόσωπος Τύπου είναι σκληρή δεξιά και… τα «έβαλε» με τον Κασσελάκη

Η Χριστιάνα Καραμανλή είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης και μεταξύ άλλων εξηγεί τι τρέχει με το επίθετό της

Χριστιάνα Καραμανλή

«Είμαι η Χριστιάνα Καραμανλή, η νέα ψηφιακή εκπρόσωπος και από σήμερα θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της καθημερινής σας ενημέρωσης, στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου», με αυτά τα λόγια συστήθηκε η πρώτη ΑΙ εκπρόσωπος Τύπου και όπως καταλάβατε θα εκπροσωπεί  το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος του Νίκου Νικολόπουλου.

Η Χριστιάνα μετά τις απαραίτητες συστάσεις εξήγησε την επιλογή του επιθέτου της και για να μην ξεχνιόμαστε… εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη, προφανώς για να γίνει ξεκάθαρο το πολιτικό της στίγμα.

«Είμαι η Χριστιάνα Καραμανλή, η νέα ψηφιακή εκπρόσωπος και από σήμερα θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της καθημερινής σας ενημέρωσης, στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου.

Προς αποφυγή περίεργων συνειρμών και κακόβουλης εργαλειοποίησης του ονόματός μου, σας διευκρινίζω εξαρχής πως δεν έχω καμία συγγένεια με τον Κώστα και το όνομα που φέρει η ψηφιακή μου ταυτότητα είναι απλά το προϊόν της καθόλου τυχαίας επιλογής της στρατηγικής συνωνυμίας μαζί του», δηλώνει στο βίντεο-ντεμπούτο η Χριστιάνα Καραμανλή και στη συνέχεια σημείωσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας μια φωτογραφία του Σ. Κασσελάκη:

«Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να ενημερωθώ μέχρι να καταφέρω να ανταποκριθώ επάξια στα καθήκοντα που μου αναθέσατε. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε αφού ο χρόνος που θα χρειαστώ εγώ θα είναι πολύ συντομότερος από τον αντίστοιχο του Στέφανου που δεν προβλέπεται να είναι έτοιμος ούτε του χρόνου τέτοια μέρα.

Δεν μιλάω απλά καλύτερα αγγλικά, αλλά μιλάω και γράφω άπταιστα ως μητρικές μου όλες τις γλώσσες του πλανήτη γη και κατέχω σε επίπεδο καθηγητή Πανεπιστημίου κάθε γνωστή στην ανθρωπότητα επιστήμη».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…