Το είδαμε κι αυτό: Μαθήματα δημοσιογραφίας από τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο

Όλα τα έχουμε δει από τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά να φτάσουν να υποδεικνύουν πώς πρέπει να γίνεται η δημοσιογραφική δουλειά, εε αυτό είναι έξω από τα όρια της λογικής.

markopoulos

Το είδαμε κι αυτό στην εκπομπή ”Ώρα Ελλάδος 07:00” στο OPEN.Tv. Συγκεκριμένα. ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, παρεμβαίνοντας στο ρεπορτάζ για το προσφυγικό από την Μόρια του διευθυντή του LesvosNews , Γιάννη Σινάνη, του έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας. Ο Γιάννης Σινάνης την ώρα που ανέβασε… τους τόνους ότι η κατάσταση στην Μυτιλήνη είναι ανεξέλεγκτη, και ότι η κυβέρνηση δεν είχε ενημερώσει τις αρχές και τον περιφερειάρχη Λέσβου για το αρματαγωγό που θα φιλοξενούσε τους πρόσφυγες για να προστατευτούν από τον κακοκαιρία, τότε ο Βουλευτής της ΝΔ με ειρωνικό ύφος του απάντησε: ”Εντάξει κ Σινάνη καλό θα είναι να κάνετε την δουλειά σας με λιγότερη αγανάκτηση, και μάλιστα πολιτική αγανάκτηση. Γιατί επειδή σας παρακολουθώ καιρό κάνετε και πολιτική”.

Εκείνη την στιγμή παρενέβη ο  Ακης Παυλόπουλος, στηρίζοντας την ”αγανάκτηση” του Γιάννη Σινάνη, λέγοντας ότι αν είναι ουσιαστική με περιεχόμενο τότε είναι δικαιολογημένη, τότε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, εμφανώς στριμωγμένος  το γύρισε στο νόμο περί ασύλου. (δείτε από το 1:41:15 και μετά)

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή. Και όλα αυτά από τον Βουλευτή της ΝΔ , που ως δημοσιογράφος-πριν πολιτευτεί- δεν είχε αφήσει πρωινό για πρωινό και με τις πολιτικές κορώνες προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο για το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά όταν έκανε εκείνος σαν αγανακτισμένος… και ασκούσε  πολιτική, το έκανε για την δημοσιογραφία!

Άλλωστε, η dream team των δημοσιογράφων της ΝΔ είναι γνωστή για την κυβερνητική της προπαγάνδα!

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη