Έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο: Αναδείχθηκε MVP του NBA

Το "ευχαριστώ" του Έλληνα άσου των Μπακς στην Ελλάδα

ap antmvp

Πολυτιμότερος παίκτης του φετινού NBA αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τα φετινά του κατορθώματα να μην περνούν απαρατήρητα, παρότι οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε τη χρονιά με 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ ανά αγώνα κατά μέσο όρο, γράφοντας ιστορία με τη βράβευσή του ως MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Στην ομιλία του ο Έλληνας άσος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον Θεό, την οικογένειά του, τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και την Ελλάδα για τα όσα του έχουν προσφέρει.

Αναλυτικά, στην ομιλία του ανέφερε:

“Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε με αυτό το φοβερό ταλέντο ώστε να βρίσκομαι στη θέση που είμαι σήμερα. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με έφερε σε αυτήν τη θέση, όλα αυτά τα κάνω με τη βοήθειά του. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, πρώτα απ’ όλα τους συμπαίκτες μου. Χρειάζεται περισσότερα από έναν παίκτη για να κερδίσεις 61 παιχνίδια. Όλοι ήταν έτοιμοι να πάνε στον πόλεμο μαζί μου. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ που μας πίεζε καθημερινά και μας έμαθε αυτά που κάνουν καθημερινά για εμάς. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των Μπακς, οι οποίοι πίστεψαν σε μένα που ήμουν 18 χρονών όταν ήμουν στην Ελλάδα. Με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη του Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με στηρίζουν. Τώρα είναι 6 το πρωί στην Ελλάδα και μένουν ξύπνιοι για να με δουν. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου, ο οποίος δε βρίσκεται κοντά μας. Πριν από δύο χρόνια είχα έναν στόχο, να γίνω ο κορυφαίος του πρωταθλήματος. Πάντα όταν μπαίνω στο παρκέ σκέφτομαι τον πατέρα μου, ο οποίος με πίεζε πιο πολύ να γίνω καλύτερος και μου έλεγε ότι μόνο έτσι θα τα καταφέρω. Σας αγαπώ πολύ. Είστε τα πρότυπά μου. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για εμένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκπληκτική μητέρα μου, τη Βερόνικα. Είναι η ηρωίδα μου. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου, αλλά αν δεν έχεις καλό γονιό δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου. Είναι το στήριγμά μου. 

Προφανώς θέλω να ευχαριστήσω τους ατζέντηδές μου, ευχαριστώ που με πιστέψατε σε εμένα και δε με… ενοχλείτε πολύ.

Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμένα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Όπως μου είχε πει ο πατέρας μου, πάντα να θέλεις περισσότερα χωρίς να είσαι άπληστος”.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη