Newsroom

Newsroom

Εγγονός τεμάχισε τη γιαγιά του

Φως στο μυστήριο με το τεμαχισμένο πτώμα που είχε βρεθεί σε σακούλες δίπλα σε κάδο απορριμμάτων πριν από λίγες ημέρες…

Φως στο μυστήριο με το τεμαχισμένο πτώμα που είχε βρεθεί σε σακούλες δίπλα σε κάδο απορριμμάτων πριν από λίγες ημέρες στη Ραφήνα φαίνεται πως έριξε η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, δράστης του στυγερού εγκλήματος είναι ο 28χρονος εγγονός της ηλικιωμένης, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημά του.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι οικονομικοί, καθώς ο ελληνικής καταγωγής νεαρός, μακροχρόνια άνεργος, ζητούσε συστηματικά χρήματα από την γιαγιά του, η οποία αρνούνταν να τον βοηθήσει, προτρέποντάς τον να βρει δουλειά και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά.

Ο 28χρονος πριν από λίγες ημέρες πήγε και πάλι στο σπίτι της γιαγιάς του στα Πατήσια για να ζητήσει χρήματα. Οι δύο πλευρές λογομάχησαν για αρκετή ώρα με την ηλικιωμένη να αρνείται να δώσει χρήματα στον νεαρό. Ο τελευταίος σε έξαλλη κατάσταση πήρε ένα αιχμηρό αντικείμενο και το κάρφωσε στη γιαγιά του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, μετέφερε το πτώμα της στη Ραφήνα με σκοπό να το εξαφανίσει.

Αφού τεμάχισε το πτώμα της ηλικιωμένης, το τοποθέτησε σε μαύρες σακούλες, τις οποίες πέταξε δίπλα από τον κάδο στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…