Newsroom

Newsroom

"Έφυγε" ο τελευταίος των "Επτά Υπέροχων", Ρόμπερτ Βον

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, ο Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Βον, που έγινε γνωστός από την κατασκοπευτική σειρά «The Man from U.N.C.L.E.» τη δεκαετία του 1960.

58263a021dc524d24e8b4666

Ήταν ο τελευταίος εν ζωή από τους «επτά υπέροχους» της θρυλικής ταινίας «Και οι επτά ήταν υπέροχοι» του 1960.

Ο Βον έπασχε από λευχαιμία. Σύμφωνα με τον Μάθιου Σάλιβαν, τον μάνατζέρ του, άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.

Ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστούσε με τον Ντέιβιντ Μακάλουμ στη σειρά «The Man from U.N.C.L.E.» η οποία παιζόταν επί τέσσερα χρόνια και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου. Οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν μαζί και στον κινηματογράφο, σε σειρά κατασκοπευτικών ταινιών.

Στη μακρά καριέρα του ο Βον εμφανίστηκε σε περισσότερες από 200 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως στο «Μπούλιτ», το «Σούπερμαν 3» και άλλες ενώ το 2012 έπαιξε και στη βρετανική σαπουνόπερα «Coronation Street».

Καταγγελία φοιτητών ΠΑΜΑΚ: Μεταφέρονται σε ακατάλληλο και πανάκριβο κτίριο!

Untitled

Καταγγελία φοιτητών ΠΑΜΑΚ: Μεταφέρονται σε ακατάλληλο και πανάκριβο κτίριο!

Σε καταγγελία σχετικά με το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προχώρησαν οι…

Nέα αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σαλαμίνα

φρεγάτα Hessen

Nέα αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σαλαμίνα

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο Κυριακή 27 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας καλούν…