Newsroom

Newsroom

Ευθυμιάδης: «Ο δάσκαλος μου στο δημοτικό με έδερνε» – Γιατί να απαγορευτεί η ταινία “Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο” (video)

«Όταν ήμουν νεότερος άκουγα συνέχεια να με ρωτάνε "τρελός είσαι;"», ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για το πως αντιμετωπιζόταν από τους γύρω του

Ευθυμιάδης

O Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (09/04) στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο ζωής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, για τη σειρά “Ντόλτσε Βίτα” αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

«Δεν ήταν για μένα. Είχα και κάποιες τραυματικές εμπειρίες. Ο δάσκαλος μου με έδερνε στο δημοτικό. Τότε δεν καταλάβαινα γιατί με δέρνει.

Εγώ σηκωνόμουν και έκανα αστεία στους συμμαθητές μου για να γελάνε, όταν αυτός έφευγε από την τάξη. Με έδερνε επειδή ήμουν ζωηρός.

Ήταν με την ευλογία και την άδεια του υπουργείου Παιδείας», περιέγραψε για την επιλογή του να πάει σε τεχνικό λύκειο.

«Όταν ήμουν νεότερος άκουγα συνέχεια να με ρωτάνε “τρελός είσαι;”. Όλοι αυτό μου έλεγαν. Οτιδήποτε ακραίο έκανα, αυτό μου έλεγαν, είτε έκανα σούζες με τη μηχανή, είτε βουτιές από τα βράχια.

Εγώ όμως δεν ένιωθα έτσι, ένιωθα ότι έκανα αυτό που μου άρεσε.

Είχα πάρα πολλή ενέργεια μέσα μου που, αν δεν εκτονωνόταν κάπου, μπορεί να γινόταν επικίνδυνη. Εγώ το έκανα μέσω της άσκησης – έκανα καράτε και kick boxing τότε.

Ήμουν ο τύπος που τσακωνόταν και φώναζε στον δρόμο. Όταν έγινα αναγνωρίσιμος, μετά δεν μπορείς να είσαι έτσι. Διοχέτευσα την ενέργεια και στην κάμερα και στην τηλεόραση με τη βοήθεια των δασκάλων μου στη δραματική σχολή», ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Όταν ο δάσκαλος είσαι μικρός και σε δέρνει, σε κάνει αυθόρμητα και υποσυνείδητα να φαντάζεσαι πότε θα γίνεις κι εσύ μεγάλος για να μην επιτρέπεις να σε δέρνουν.

Καταλαβαίνετε τι κακό έκαναν εκείνα τα χρόνια; Καταλαβαίνετε ότι πρέπει πολύ σωστά να απαγορευτούν ταινίες όπως “Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο;”.

Βάζουν μέσα στη συνείδηση ενός μικρού παιδιού ότι είναι σωστό να σε δέρνει ένας μεγάλος» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Τι είπε για το “Ντόλτσε Βίτα”

Μιλώντας για την ανεπανάληπτη σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, η οποία τον έκανε γνωστό και στο ευρύ κοινό ο Θανάσης Ευθυμιάδης περιέγραψε:

«Η πρόταση για τη σειρά μου ήρθε, μόλις έχω τελειώσει από τη δραματική σχολή, έχω τελειώσει τη συνεργασία με τον Βογιατζή πέντε χρόνια και είμαι περιζήτητος. Μετρούσε και η εξωτερική εμφάνιση.

Είπα εγώ ότι θέλω να παίξω κλασικούς, δραματικούς ρόλους. Τότε με πήραν οι σεναριογράφοι του “Ντόλτσε Βίτα” για την πρόταση. Με είχαν δει στις εξετάσεις της δραματικής σχολής.

Έψαχναν έναν νέο πρωταγωνιστή και τότε μου έδωσαν τα σενάριο ώστε να πάω διαβασμένος.

Τότε μου είπαν ότι είναι μία ποιοτική κωμωδία. Εγώ ξενέρωσα. Όταν γύρισα σπίτι, συζούσα με μία κοπέλα, πέταξα τα σενάρια στον καναπέ.

Της είπα ότι πάω να περπατήσω στου Φιλοπάππου για να ξεχαστώ. Τότε εκείνη διάβασε τα σενάρια και επιστρέφοντας εγώ, μου είπε ότι πρέπει να το κάνω. Από τη στιγμή που μου το είπε, πρέπει να πάω στην οντισιόν.

Γίνονται τα πρώτα γυρίσματα και γίνεται στη συνέχεια η πρεμιέρα του “Ντόλτσε Βίτα”. Την ημέρα της πρεμιέρας, η κοπέλα φεύγει.

Είχαμε ραντεβού με όλους τους συντελεστές, και εκείνη την ημέρα μού άφησε σημείωμα γράφοντάς μου ότι δεν ένιωθε ασφάλεια όταν δεν ήμουν γνωστός, τώρα που θα με ξέρουν όλα τα κορίτσια, τι θα έκανε; Θα τρελαινόταν» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Σάλος με τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη (video)

Θρήνος στη Μυτιλήνη – Απεβίωσε 17χρονη μαθήτρια

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους