Έφη Αχτσιόγλου: «Δεν υπονόμευσα ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα»

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου σε ένα σύντομο βίντεο απάντησε στις συκοφαντικές επιθέσεις που δέχεται σχετικά με τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μέσω βίντεο που δημοσιοποίησε την Τρίτη (19/09), η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, αναφέρεται στον πόλεμο λάσπης και τις ανοίκιες επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό ενώ επιλέγει για πρώτη φορά να απαντήσει, όπως λέει, στις άθλιες συκοφαντίες.

Ταυτόχρονα, ζητά από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έχει «υποστεί κι αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα». Νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος επίσης είχε διαψεύσει τα σενάρια αυτά «διαρρέοντας» την άποψη του στον έγκριτο δημοσιογράφο της Αυγής Θανάση Καρτερό. Παράλληλα ανέφερε πως προσφεύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων διακινούν τέτοια «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» όπως τα χαρακτήρισε.

Ολόκληρη η δήλωση της:

 

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρειαζόταν να κάνω αυτό το βίντεο. Όμως για όλα υπάρχει ένα όριο. Από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην πολιτική καλούμαι ως γυναίκα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είμαι το υποχείριο κάποιου ισχυρού άντρα, ότι δεν είμαι διακοσμητική, ότι δεν είναι μια ερωτική σχέση που με οδήγησε στη θέση ευθύνης. Έμαθα να κλείνω τ’ αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω, διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου, διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ.

Και μάλιστα μπροστά σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική διαδικασία, αυτή της ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, του κόμματός μου. Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μηντιακά και σοσιαλμηντιακά κέντρα, άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες.

Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ. Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευε μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους. Όχι για μένα αλλά για την ποιότητα της δημοκρατίας και για τη δημοκρατία στην παράταξή μας. Και για τον ίδιο λόγο ζητώ και από τον συνυποψήφιό μου Στέφανο Κασσελάκη που έχει υποστεί κι αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο βίντεο που θα με δείτε να μιλάω για τέτοια πράγματα. Όταν θα με ξαναδείτε, σύντομα δηλαδή, θα με δείτε όπως ξέρετε, να μιλάω για την ουσία της πολιτικής».

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

eikona2

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια έως και 10 μόρια σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Πελοποννήσου στη σχολική ψυχολογία και στην ειδική αγωγή

Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024.

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

ναουσα

Σοκ στη Νάουσα: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή ενώ έκαναν ιππασία (Video)

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε τον 59χρονο ιδιοκτήτη του στάβλου

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

ρεντη document

Ο Μητσοτάκης, ο Μαρινάκης και η υποτιθέμενη κάθαρση στο ποδόσφαιρο – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Τέσσερις φορές άλλαξε η κυβέρνηση της ΝΔ το νομοθετικό πλαίσιο για την οπαδική βία αλλά…