Newsroom

Newsroom

Εξερευνώντας νέα μέρη στις διακοπές σου

Το καλοκαίρι έχει «μπει» για τα καλά με αρκετούς και αρκετές ήδη να έχουν χαλαρώσει σε κάποια από τις πανέμορφες παραλίες της χώρας μας, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την ξεγνοιασιά των διακοπών.

57a0af511dc524d3178b49c8

Στις διακοπές μας είναι γεγονός πως συνήθως «αρνούμαστε» να «ξεβολευτούμε» από το μέρος που έχουμε επιλέξει να μείνουμε. Τα καινούργια όμως μέρη, είναι εκεί και περιμένουν από εμάς να τα εξερευνήσουμε. Μην κολλάτε λοιπόν σε ένα μέρος, σ’ ένα χωριό, σε μια περιοχή. Γυρίστε τον τόπο που έχετε επιλέξει να επισκεφτείτε και γνωρίστε τις ομορφιές του.

Μαζί σας, μην ξεχνάτε πως έχετε πάντα έναν πολύ καλό «σύμμαχο». Την τεχνολογία. Φωτογραφικές μηχανές εξαιρετικής ανάλυσης και ευκρίνειας για να αποτυπώνεις ό,τι ακριβώς βλέπεις, actioncam για να κρατήσεις ανεξίτηλες στη μνήμη σου τις στιγμές εκείνες που ξεχειλίζουν από δράση αλλά και πολλά άλλα νέα “gadgetάκια” θα σου δώσουν ένα κίνητρο παραπάνω για να σηκωθείς λίγο και να εξερευνήσεις γύρω σου.

Φέτος το καλοκαίρι, μπορείς να ταξιδέψεις παντού και να διασκεδάσεις, να εξερευνήσεις, να ζήσεις, κρατώντας όσο ποτέ άλλοτε αυτές τις μνήμες για πάντα. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…