Newsroom

Newsroom

Έδεσε και βίασε τη φίλη του μιμούμενος τις "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι"

Το λάθος να αναπαραστήσει με τη κοπέλα του σκηνές από τη σαδομαζοχιστική ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», πλήρωσε φοιτητής από…

malakas 50 2

Το λάθος να αναπαραστήσει με τη κοπέλα του σκηνές από τη σαδομαζοχιστική ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», πλήρωσε φοιτητής από το Σικάγο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση! Ο 19χρονος Μοχάμαντ Χοσάιν, που σπουδάζει μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόι, παραμένει προφυλακισμένος αφού ο δικαστής της κομητείας Κουκ, αποφάσισε προς μεγάλη έκπληξη του κατηγορούμενου να του επιβάλει εγγύηση ύψους 500.000 δολαρίων.

Ο νεαρός κατηγορείται ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου κάλεσε στο δωμάτιό του στις φοιτητικές εστίες μια κοπέλα με την οποία «είχαν ήδη έρθει κοντά». Αφού πρώτα της έδεσε χέρια και πόδια, στη συνέχεια της έκλεισε τα μάτια και τη φίμωσε με γραβάτα προτού αρχίσει να την δέρνει με μια ζώνη και με τα χέρια του. Η κοπέλα φώναζε ότι πονούσε, ζητώντας από τον νεαρό να σταματήσει, αλλά εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά. Το θύμα του κατάφερε τελικά να λυθεί και να φύγει.

malakas 50 0

Την ίδια νύχτα ο Χοσάιν συνελήφθη, ενώ όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία του πανεπιστημίου για το τι είχε συμβεί, υποστήριξε ότι έπαιζαν μια σκηνή από την ταινία αλλά παραδέχτηκε ότι «έκανε κάτι κακό». Σύμφωνα με την δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο πελάτης της νόμιζε πως η φίλη του είχε συναινέσει.

Η ταινία του Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, που απέσπασε πολύ κακές κριτικές, αλλά σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία στα box offices Ευρώπης και ΗΠΑ, και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, αφηγείται τη σαδομαζοχιστική σχέση του εκατομμυριούχου Κρίστιαν Γκρέι και της φοιτήτριας Αναστάζια Στιλ. Παρά το «θάψιμο» από κριτικούς κινηματογράφου, η ταινία μέχρι στιγμής έχει έσοδα 130 εκατομμυρίων δολαρίων!

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet