Η ανάρτηση του Καλλιάνου αφού έγινε περίγελος, είναι ακόμη πιο αστεία από την αρχική (εικόνες)

Το στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος έκανε χθες μια ανάρτηση στο facebook και στο twitter του για το φόντο πίσω από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος μιλούσε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά.

5abccacc1dc524e1388b46d5

Ο γνωστός μετεωρολόγος δεν βρήκε κάτι να σχολιάσει για την ομιλία του υπουργού Οικονομικών την οποία είναι αμφίβολο αν άκουσε κι έτσι επέλεξε να καυτηριάσει το γεγονός ότι από πίσω του βρισκόταν ένας πίνακας μιας γυμνής γυναίκας. Έγραψε έτσι ότι δεν γίνεται ο υπουργός να μην είδε ότι μιλάει με φόντο τον συγκεκριμένο πίνακα.

Διαβάστε σχετικά: Σκανδαλίστηκε ο Καλλιάνος από τον πίνακα του Μοντιλιάνι (εικόνα)

Ο Γιάννης Καλλιάνος αγνοούσε απ’ ό,τι φαίνεται πως επρόκειτο για πίνακα του ζωγράφου Αμεντέο Μοντιλιάνι, εξ ου κι έγινε περίγελος στα social media. Αντί της σιωπής όμως επέλεξε να απαντήσει. Πώς; Γράφοντας ότι «το ζήτημα δεν είναι ο πίνακας του Αμεντέο Μοντιλιάνι, που ως έργο τέχνης έχει τη σημασία του. Το πρόβλημα είναι ότι ο Υπουργός Οικονομικών κάνει δηλώσεις για την οικονομία με φόντο αυτόν τον πίνακα. Όπως και να το κάνουμε δεν ταιριάζει. Αυτό ως απάντηση στα συριζοτρολ».

Κι επειδή ούτε αυτό του έφτανε συνέχισε γράφοντας: «πάντως σας έκανα και δύο καλά εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 1) Μάθατε και ποιος είναι ο Μοντιλιανι, γιατι μέχρι πρότινος ξέρατε μόνο τον Paolo Maldini της τοτε Μίλαν, και 2) γεμίσατε με αρκετά 0,60€ γιατί μέχρι πρότινος χρειαζόταν αρκετή αφισοκόλληση του ΤΣΕ για τα ίδια χρήματα…».

Δηλαδή, το στέλεχος της ΝΔ θεωρεί ότι πρώτον όσοι σχολίασαν τη φαιδρή αρχική του ανάρτηση δεν γνώριζαν τον πίνακα του Μοντιλιάνι, λες κι εκείνος ήξερε περί τίνος επρόκειτο και δεύτερον ότι όσοι απάντησαν στο αρχικό του σχόλιο είναι τρολ του κυβερνώντος κόμματος κι επομένως πληρώθηκαν για να εξαπολύσουν επίθεση εναντίον του. Πέραν δηλαδή του αστείου της κριτικής του, ο άνθρωπος που δεν έχει πει κουβέντα παρότι διεκδικεί την ψήφο μας για τη διασπάθιση πολλών εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος, θεωρεί πως πρέπει κανείς να πληρώνεται για να κριτικάρει μια δημόσια και αστεία ανάρτησή του.   

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…