Newsroom

Newsroom

Δυστυχώς το ξαναείδαν: Στα ίδια επίπεδα η τηλεθέαση του Big Brother μετά τον σάλο

Το τηλεοπτικό κοινό τελικά δεν «τιμώρησε» τον ΣΚΑΪ και το Big Brother

watch 3178262 1920

Μπορεί η πλειοψηφία των σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καλούσαν σε διακοπή της προβολής τoυ Big Brother και σε μαζικό μποϊκοτάζ ώστε να κατρακυλήσουν τα νούμερα της τηλεθέασης, όμως οι μετρήσεις έδειξαν ότι το αμφιλεγόμενο αυτό τηλεοπτικό προϊόν είναι… επτάψυχο.

Όπως αναφέρει το libre.gr, το μικρότερης διάρκειας επεισόδιο του ριάλιτι παρά τον σάλο που ξέσπασε διατήρησε τα νούμερα του σε υψηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο έκανε 23.1%, ενώ στο στο δυναμικό κοινό 23.9%. 

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής ξέσπασε σάλος όταν προβλήθηκε στο live streaming της εκπομπής στο διαδίκτυο στιγμιότυπο όπου ένας παίκτης υποστήριζε πως αν δεν κάνει σεξ κάθε μέρα με διαφορετική γυναίκα, «έχει βιασμό».

Ως αποτέλεσμα, αρκετοί από τους χορηγούς της εκπομπής απέσυραν την υποστήριξή τους, ενώ το διαδίκτυο κατακλύστηκε από διαμαρτυρίες χρηστών για το επίπεδο της εκπομπής και την προώθηση της κουλτούρας του βιασμού. Μάλιστα ανακοινώσεις εξέδωσαν και τα κόμματα για το περιστατικό. Μετά τον σάλο, η παραγωγή της εκπομπής αποφάσισε την αποπομπή του παίκτη.

Αυτά όμως φαίνεται πως δε στάθηκαν ικανά να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό να γυρίσει την πλάτη στο Big Brother. Η περιέργεια για τη συνέχεια της εκπομπής και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποχώρηση του παίκτη εντός του σπιτιού.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…