Newsroom

Newsroom

Δύο πιστόλια, σβάστικες και γερμανικά κράνη στο σπίτι του Χρ. Παππά

«Λαβράκια» έβγαλε η έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως υπαρχηγού στην εγκληματική οργάνωση, Χρήστου Παππά. Σε έρευνα κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής…

«Λαβράκια» έβγαλε η έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως υπαρχηγού στην εγκληματική οργάνωση, Χρήστου Παππά. Σε έρευνα κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής από τη Θεσσαλονίκη, που έφτασε στα Γιάννενα, στο σπίτι του Χρήστου Παππά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκαν δύο πιστόλια, φωτογραφίες του Χίτλερ και σβάστικες. Τα όπλα αναμένεται να σταλούν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αρχηγού της οργάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου τα ξημερώματα του Σαββάτου, η αστυνομία εντόπισε τρία παράνομα όπλα, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μία κυνηγετική καραμπίνα, 43.100 ευρώ μετρητά, πλήθος φυσιγγίων, υπολογιστές και usb.

Παράλληλα μεγάλο στοίχημα για την Αντιτρομοκρατική παραμένει ο εντοπισμός του οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής. Πληροφορίες από ανώτατα στελέχη της Γ.Α.Δ.Α σημειώνουν πως θεωρείται σχεδόν απίθανο ο οπλισμός της εγκληματικής οργάνωσης να βρίσκεται συγκεντρωμένος σε ένα κρυσφήγετο.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…