Newsroom

Newsroom

Δολοφονία Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα: Τι εξετάζουν οι αρχές – Η ιστορία της

Ήταν άγρια δολοφονημένη, μέσα σε μια λίμνη αίματος

ivanka dolofonia

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία 45χρονης τρανς κουβανικής καταγωγής, που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Την 45χρονη βρήκε η σπιτονοικοκυρά της, που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

Ήταν άγρια δολοφονημένη, μέσα σε μια λίμνη αίματος και φαίνεται πως βρισκόταν νεκρή στο σπίτι της περισσότερες από μια ημέρες, ωστόσο στο προφίλ της στο faceboook υπάρχουν δημοσιεύσεις μέχρι και την Κυριακή το βραδύ.

Η 45χρονη ήταν γνωστή ακτιβίστρια στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και συμμετείχε ενεργά στο τελευταίο Pride.

Σημειώνεται πως έντονες αντιδράσεις υπήρξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αρχική κοινοποίηση της είδησης από την αστυνομία και αρκετά ΜΜΕ, καθώς γινόταν αναφορά για νεκρό άνδρα.

Η ιστορία της trans Άννα από την Κούβα

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Άννα αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να μεταναστεύσει στην Ελλάδα ψάχνοντας διέξοδο από μια δύσκολη ζωή. Βίωνε καθημερινά βία και διακρίσεις για την ταυτότητα φύλου της.

Σύμφωνα με την Άννα Κουρουπού, η Άννα ήρθε πριν από 4 περίπου χρόνια ήρθε στην Αθήνα απο την Κούβα. « Κυνηγημένη απο θεούς και δαίμονες.Πολύ δύσκολη ζωή. Κάπου άκουσε για το Red Umbrella Athens , έψαξε και μας βρήκε. Τι γλυκό βλέμμα είχε , παρ όλη την βαναυσότητα στη ζωή της ! Είπε πως της άρεσε να χορεύει. Την πήγα στη Marilou Fragiadaki , στις “Κούκλες”.

«Όντως της άρεσε να χορεύει. Το μαγαζί έγινε η ζωή της. Έλαμπε πλέον. Σύρθηκε απ την άκρη του κόσμου , για να βρεί ευτυχία σε μια μικρή σκηνή».

Η ανάρτηση της Άννας Απέργη, Προέδρου του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών

«Μία φίλη μας τρανς γυναίκα προσφύγισσα από την Κούβα, δολοφονήθηκε άγρια. Η Αννα μας βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της. Τα περισσότερα ειδησεογραφικά site αναφέρθηκαν στη δολοφονία γράφοντας ότι δολοφονήθηκε Κουβανός άνδρας. Σαφέστατα δεν φταίνε οι δημοσιογράφοι για αυτό.

Προφανώς αυτή την πληροφορία έλαβαν από την Ελληνική Αστυνομία, επομένως όλο το λάθος ξεκίνησε από την ΕΛ.ΑΣ. Στιγματισμός, διαπόμπευση, κανένας σεβασμός στην ταυτότητα φύλου μας ακόμη και όταν μας δολοφονούν. Ακόμα και νεκρές συνεχίζουν να μας κακοποιούν. Ούτε στο θάνατο να μη βρούμε ησυχία. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ!! Καλό σου ταξίδι ψυχή μου!».

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, αιμορραγικό σοκ είναι η αιτία θανάτου, της 46χρονης Άννας.

Η 46χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα, το απόγευμα της Δευτέρας (10/7/2023).

Ειδικότερα, η νεκροψία-νεκροτομή της σορού της Κουβανής Τρανς, η οποία πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της σε ένα εφιαλτικό σκηνικό θανάτου μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα, έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο βαθιές μαχαιριές στον λαιμό και στο κεφάλι τα τραύματα ήταν επιφανειακά και πιο διάσπαρτα, που όμως και αυτά προκάλεσαν αιμορραγία.

Ο δράστης τη χτύπησε πολλές φορές με το αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο θάνατος του θύματος προσδιορίζεται χρονικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (10/7/2023).

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…