Newsroom

Newsroom

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Συνεχίζεται η αγόρευση της εισαγγελέως – «Μιλάμε για πεδίο μάχης»

«Επρόκειτο για άνανδρη και βάρβαρη επίθεση, κατά την οποία όλοι οι κατηγορούμενοι επέδειξαν άκρατη βία

5504640

Με την αξιολόγηση των καταθέσεων των ιατροδικαστών που εξετάστηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης, στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, συνεχίζει από το πρωί της Πέμπτης την αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελική λειτουργός Κυριακή Κλιάμπα υπερασπίστηκε το πόρισμα της ιατροδικαστή Λήδας Κοβάτση και καταφέρθηκε εναντίον των τριών ιατροδικαστών – τεχνικών συμβούλων καταλογίζοντάς τους «αντιφάσεις και προσπάθεια παραπλάνησης του δικαστηρίου».Συνέχισε λέγοντας ότι υπέπεσαν σε «σοβαρότατα σφάλματα», παρομοιάζοντας τις κρίσεις τους σαν να επρόκειτο για τραύματα από καβγά. «Εδώ όμως μιλάμε για πεδίο μάχης, για οπαδικό πόλεμο», ανέφερε η κ. Κλιάμπα.

Η ίδια επανέλαβε ότι «επρόκειτο για άνανδρη και βάρβαρη επίθεση, κατά την οποία όλοι οι κατηγορούμενοι επέδειξαν άκρατη βία

Σχολιάζοντας τα τραύματα στα κάτω άκρα του Άλκη, η κ. Κλιάμπα ανέφερε ότι προκλήθηκαν με μαχαίρι, πτυσσόμενα γκλοπ, σφυρί, στειλιάρια. Για τα τραύματα στο κεφάλι του, είπε ότι η έντασή τους ήταν τέτοια που είναι βέβαιο ότι το θύμα θα κατέληγε. «Ήταν λες και κλωτσούσαν μια μπάλα στο γήπεδο», ανέφερε και χαρακτήρισε μύθο τον ισχυρισμό του 2ου κατηγορούμενου, ότι το θανατηφόρο χτύπημα που ομολόγησε πως επέφερε ο ίδιος με μαχαίρι ήταν αυτό στον δεξιό μηρό, που προκάλεσε τρώση της μηριαίας αρτηρίας.

Η αγόρευση της κ. Κλιάμπα είναι σε εξέλιξη και πιθανολογείται ότι δεν θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη. Η πρότασή της είναι έγγραφη και αριθμεί περισσότερες από 600 σελίδες.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη