Newsroom

Newsroom

Δολοφονία 55χρονης στη Πάτρα: Στο ίδιο σπίτι είχαν σκοτώσει και την αδερφή της – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Στις 19 Ιουλίου 2016 στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο όροφο, όπου χθες βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη- τότε- αδελφή της.

EK PERIPOLIKO

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας, η σορός της οποίας βρέθηκε μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή της Άνω Πόλης, νέες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν έρχονται στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της 55χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα δε, με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση που φέρεται να είναι ανθρωποκτονία, δείχνουν ότι είχε δολοφονηθεί και η αδερφή της στο ίδιο ακριβώς σπίτι, το 2016.

Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιουλίου 2016 στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο όροφο, όπου χθες βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη- τότε- αδελφή της.

Τότε η 53χρονη γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της επί της οδού Μπουκαούρη 4 στην Πάτρα (εκεί που βρέθηκε χθες δολοφονημένη και η αδελφή της) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι τις 27-7 του 2016 όταν και άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αστυνομικών για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία από τον χώρο του σπιτιού και λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 55χρονη.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…