Δόγμα «νόμος και τάξη» Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ 

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκρατήσει το ακροδεξιό ακροατήριό της με νόμο και τάξη πυροδοτεί επικίνδυνες καταστάσεις» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη σημερινή εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ.

EK Syriza 1

Όπως υποστηρίζει, «ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν καταφέρνει να μαζέψει ούτε τους βουλευτές του για το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο προσφυγικό, βάζει μπροστά μαζί με τον κ. Χρυσοχοΐδη το δόγμα “νόμος και τάξη” για να συγκρατήσουν το ακροδεξιό ακροατήριό τους».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «η εισβολή των ΜΑΤ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και οι απρόκλητες επιθέσεις με ξύλο και χημικά σε φοιτήτριες, φοιτητές και δημοσιογράφους αποτελούν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της κυβέρνησης, μήπως και ξεχαστεί το φιάσκο στη διαχείριση του προσφυγικού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «εικόνες ντροπής» στην ΑΣΟΕΕ, «κατασυκοφάντηση του φοιτητικού κινήματος και του ασύλου», που «παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές, που η νεολαία ήταν ο εσωτερικός εχθρός και νόμος ήταν το δίκαιο του χωροφύλακα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταδικάζει «τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, που το μόνο που πετυχαίνει με την ανευθυνότητά της είναι να πυροδοτεί επικίνδυνες καταστάσεις».

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη