Newsroom

Newsroom

ΔΝΤ: "Καλές προοπτικές για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης"

Αισιοδοξία εκφράζει ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, αναφορικά με την έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης, σημειώνοντας στη γραπτή του ανακοίνωση πως «καλές προοπτικές για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων επί των εκκρεμών ζητημάτων της β’ αξιολόγησης».

57f3b9fb1dc52442558b479f

Μετά το πέρας του Eurogroup της Μάλτας, ο αξιωματούχος του Ταμείου αναγνωρίζει πως «τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε σημαντική πρόοδος», παρότι «ένα αριθμός ζητημάτων παραμένει σε εκκρεμότητα», τονίζοντας παράλληλα πως «βρισκόμαστε όμως, σε ένα σημείο, όπου νομίζουμε ότι υπάρχουν καλές προοπτικές για την επιτυχή ολοκλήρωση των συζητήσεων, κατά τη διάρκεια της επόμενης αποστολής στην Αθήνα».

Eν συνεχεία, υποστήριξε πως η συμφωνία επί των μεταρρυθμίσεων θα πρέπει να ακολουθηθεί από μία συζήτηση με τις χώρες της Ευρωζώνης, ώστε να διασφαλιστούν οι διαβεβαιώσεις για μία αξιόπιστη στρατηγική αποκατάστασης της βιωσιμότητας του χρέους.

Και καταλήγει λέγοντας πως η η συνολική συμφωνία για το ελληνικό πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στο εκτελεστικό συμβούλιο του Ταμείου, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…