Newsroom

Newsroom

Το διπλό σκαμνί του Μάκη και ο κίνδυνος αποφυλάκισης

Σε διπλό… ταμπλό θα παίζει το ερχόμενο 48ωρο στις δικαστικές αίθουσες ο κ. «Αγαπούλας», γνωστός και ως Μάκης Ψωμιάδης. Την…

psomiadis

Σε διπλό… ταμπλό θα παίζει το ερχόμενο 48ωρο στις δικαστικές αίθουσες ο κ. «Αγαπούλας», γνωστός και ως Μάκης Ψωμιάδης. Την Τετάρτη, ξεκινά στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για την υπεξαίρεση 21,5 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά το διάστημα 2001-2003, με βασικό κατηγορούμενο τον προφυλακισμένο Ψωμιάδη.

Λίγες ώρες αργότερα, την Παρασκευή θα συνεχιστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για τα «στημένα». Υπενθυμίζεται ότι οι δύο υποθέσεις είχαν αρχικά προσδιοριστεί για τις 18 και 23 Σεπτεμβρίου, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις το δικαστήριο διέκοψε μετά από αιτήματα των συνηγόρων του Μάκη Ψωμιάδης (Ηρειώτης, Μιχαλόλιας, Θωμάς). 

Σημειώνεται ότι στις 30 Οκτωβρίου λήγει το 18μηνο προφυλάκισης για τον Μάκη Ψωμιάδη, το οποίο σημαίνει ότι σε περίπτωση που υπάρξουν και άλλες αναβολές ή διακοπές ελλοχεύει ο κίνδυνος να προφυλακιστεί, εκτός εάν οι δύο υποθέσεις (υπεξαίρεση χρημάτων από ΑΕΚ και στημένα) συσχετιστούν.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…