Δημοσκόπηση για δήμο Αθηναίων: Δυσαρέσκεια για Μπακογιάννη και…ανατροπή στο δεύτερο γύρο;

Φαίνεται πως οι αποτυχίες Μπακογιάννη έχουν ενοχλήσει τους δημότες της Αθήνας

mpakos

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, φαίνεται ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, με έναν στους δύο ερωτηθέντες να δηλώνει «καθόλου ικανοποιημένο».

Συγκεκριμένα στη μέτρηση της Real Polls για λογαριασμό του Reader.gr, στην ερώτηση: «Είστε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη», το 47,4% δήλωσε «καθόλου», το 24,1% είπε «λίγο», το 19,4% απάντησε «αρκετά» και μόλις 7,2% «πολύ».

pol1

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η επόμενη κάρτα της δημοσκόπησης καθώς το 62,9% θεωρεί πως πρέπει να εκλεγεί άλλος δήμαρχος, ενώ το 28,2% θέλει ξανά τον Κώστα Μπακογιάννη.

pol2

Συνεπώς, στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή», ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πρώτος με 26,3% και ακολουθούν: ο Χάρης Δούκας 12,1% και ο Κώστας Ζαχαριάδης με 10,5%. Εν συνεχεία: Ηλίας Κασιδιάρης με 9,1%, ο Νίκος Σοφιανός με 8,4%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,4% και η Ελένη Παπαδοπούλου με 3,6%.

pol3

Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 16,7%, που είναι ένα αρκετά μεγάλο.

Δεύτερος γύρος

Σε περίπτωση δεύτερου γύρου, σύμφωνα πάντα με τη μέτρηση της Real Polls, ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει να προηγείται έναντι του Κώστα Ζαχαριάδη ενώ σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι Δούκας και Μπακογιάννης τότε ο πρώτος δείχνει να έχει το προβάδισμα με 32,3% έναντι 31,4%.

pol4

 

pol5

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας