Newsroom

Newsroom

Δημήτρης Κοργιαλάς: Πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια… τσιπούρα αντί μια γυναίκα (video)

Προβληματική δήλωση από τον Κοργιαλά - Τι είχε δηλώσει παλιότερα πάλι για τις γυναίκες 

Screenshot 3

Ο  Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και για ακόμα μια φορά προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις του.

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής  περιέγραψε τη σχέση με τον γιο του και τη Φωτεινή Ψυχίδου μετά τον χωρισμό τους, καθώς και την απόφασή του να αποτραβηχτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ναύπακτο, ωστόσο στη συνέχεια προέβη σε ένα προβληματικό σχόλιο σχολιάζοντας το πώς βλέπει πλέον τη συσχέτιση με το γυναικείο φύλο.

Για την ακρίβεια ο Δ. Κοργιαλάς δήλωσε αυτολεξεί πως… «πλέον προτιμώ να έχω δίπλα μου μια… τσιπούρα αντί μια γυναίκα».

«Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου, επειδή είναι πιο ελεύθερη. Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός», είπε αναλυτικά ο γνωστός μουσικός. 

Δυστυχώς για τον τραγουδιστή δεν μπορεί να θεωρηθεί η συγκεκριμένη τοποθέτηση μια αστοχία της στιγμής. 

Μιλώντας παλιότερα στην εκπομπή “Ηappy Day” και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, είχε εκφράσει αναχρονιστικές αντιλήψεις γύρω από τη γυναίκεια χειραφέτηση. Καθώς λίγο πολύ ο Δ. Κοργιαλάς φαίνεται να πιστεύει πως η βελτίωση της θέσης της γυναίκας τα τελευταία χρόνια συμβάλλει στον χωρισμό του ζευγαριού και στην αύξηση των διαζυγίων. 

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο, δεν την ξαναπατάω. Το ότι γυναίκες έχουν ανέβει πολύ υψηλά σε σχέση με τον άνδρα σε πολλούς τομείς κάνει το πράγμα ακόμα πιο δύσκολο και ίσως γι΄αυτό να χαλάνε και οι γάμοι», είχε δηλώσει τότε ο τραγουδιστής.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…