Δήμητρα Κατσαφάδου: «Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες» (video)

«Όταν άνοιξα το μαγαζί ήμασταν μόνο εγώ και η Αθηνά μου, οι δυο μας. Τότε δεν είχα να την πληρώσω, είχα ένα τεφτέρι σαν τον Ζήκο»

image 2 1

Η γνωστή επιχειρηματίας στο χώρο των καλλυντικών Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της επαγγελματικής της πορείας αλλά και για το πως αυτή τη στιγμή να έχει καταφέρει να έχει μια από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα.

«Είχα πρόταση να φύγω σε μεγάλη πολυεθνική στο Βέλγιο και είπα όχι. Θα βάλω την ελληνική ψυχή μαζί με το πάντρεμα των γνώσεων και θα κάνουμε θαύματα» είπε η Δ. Κατσαφάδου και από ότι φαίνεται μάλλον λειτούργησε προφητικά καθώς όσα πίστευε πριν κάποια χρόνια τα έκανε πράξη. «Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα για μένα και ήθελα να το αποδείξω για τα ελληνικά μυαλά», συνέχισε.

Μάλιστα έκανε και μια μικρή αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν άρχισε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια με την στενή συνεργάτιδα της, με την οποία τα κατάφεραν μαζί. «Όταν άνοιξα το μαγαζί ήμασταν μόνο εγώ και η Αθηνά μου, οι δυο μας. Τότε δεν είχα να την πληρώσω, είχα ένα τεφτέρι σαν τον Ζήκο. Τώρα έχω 250 υπαλλήλους, το χαίρομαι. Τώρα η Αθηνά είναι επικεφαλής, διοικεί και έχει από κάτω της 100 άτομα».

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχθηκε για τις  διαρρήξεις που έχουν γίνει κατά καιρούς στα καταστήματά της, είπε:

«Μας έσπασαν 2-3 φορές το μαγαζί. Δεν έκλεψαν το ταμείο, δεν πήραν λεφτά. Πήραν τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό που έγινε».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…