Δήλωση του φασίστα Λεπέν: "Ο ιός Έμπολα θα λύσει το δημογραφικό"

Για άλλη μία φορά σοκάρει με τις δηλώσεις ο φασίστας Λεπέν τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν, ότι το ακροδεξιό…

Για άλλη μία φορά σοκάρει με τις δηλώσεις ο φασίστας Λεπέν τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν, ότι το ακροδεξιό κόμμα θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές στη Γαλλία. Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν, ο ιστορικός ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου (FN) και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές της Κυριακής, προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του στη Γαλλία, ότι ο ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της «δημογραφικής έκρηξης».

Το βράδυ της Τρίτης, από τη Μασσαλία όπου βρισκόταν, ο επίτιμος πρόεδρος του FN είπε ότι «ο κ. Έμπολα μπορεί να λύσει το πρόβλημα μέσα σε τρεις μήνες», αναφερόμενος στην πληθυσμιακή έκρηξη σε όλον τον κόσμο και το θέμα της μετανάστευσης.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στεφάν Λε Φολ καταδίκασε τις «απαράδεκτες» δηλώσεις του κ. Λεπέν, υπογραμμίζοντας ότι καταδεικνύουν πως το FN «δεν έχει αλλάξει». Οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν ότι το ακροδεξιό κόμμα θα κερδίσει τις Ευρωεκλογές στη Γαλλία.

Ο 86χρονος Ζ.Μ. Λεπέν, πάντως, επανήλθε στο θέμα λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει «πώς γίνεται να διαφωνεί κανείς για ένα τέτοιο θέμα». «Εγώ λέω ότι η Γαλλία πρέπει να προετοιμαστεί για να υποστεί αυτό το σοκ, το μεταναστευτικό ρεύμα, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού», σημείωσε.

Ο ιός Έμπολα προκαλεί μια «φοβερή ασθένεια», όπως τη χαρακτήρισε. «Όπως οι πυρηνικοί πόλεμοι, είναι στη φύση του να μεταβάλει αυτή τη δημογραφική εξέλιξη που από μόνη της είναι καταστροφική», πρόσθεσε. «Σε ορισμένες χώρες με υψηλή δημογραφική αύξηση, όπως στη Νιγηρία, δυστυχώς δεν θα υπάρχουν τρόφιμα για όλους», συνέχισε, επιμένοντας ότι με τη δήλωσή του «έκανε απλώς μια παρατήρηση» για το θέμα. Ο κ. Λεπέν παραδέχτηκε ότι η φράση προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο. «Ξέρω ότι ορισμένοι κακεντρεχείς θα προσπαθήσουν σκληρά να δαιμονοποιήσουν το FN. Έχουν άδικο», κατέληξε…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προσχηματική συγγνώμη Πνευματικού για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προσχηματική συγγνώμη Πνευματικού για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών στο ΕΣΥ

Την ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης επισκεπτόταν προεκλογικά τον Άγιο Σάββα, ο κ. Πνευματικός μιλούσε…

Ξεκίνησε η δίκη για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου από συνομηλίκους του στο Ίλιον

Ξεκίνησε η δίκη για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου από συνομηλίκους του στο Ίλιον

Η ακατάλληλη αίθουσα στην οποία είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία…