Δήλωση-βόμβα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για το Αυστραλιανό Όπεν-«Ανύπαρκτος ο έλεγχος κορονοϊού στο τουρνουά»

Με το θρίλερ της απέλασης του Νοβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία, λόγω ότι δεν ήταν εμβολιασμένος  να είναι αρκετά νωπό, μια νέα βόμβα έρχεται να συνταράξει το Αυστραλιανό Open.

Zverev

Νέα βόμβα στο Αυστραλιανό Όπεν εξαπέλυσε αυτή τη φορά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νo2 στο ταμπλό του φετινού τουρνουά), ο οποίος μίλησε για τα… ανύπαρκτα μέτρα που υπάρχουν στο φετινό τουρνουά και είχαν ως αποτέλεσμα ήδη τα δύο κρούσματα κορονοϊού στο φημισμένο Grand Slam της Μελβούρνης.

O  Ζβέρεφ αποκάλυψε πως αρκετοί παίκτες είναι θετικοί στον κορονοϊό και συνεχίζουν να αγωνίζονται στη Μελβούρνη και πως αν οι διοργανωτές πραγματοποιούσαν τεστ στους αθλητές θα είχαμε ακόμη περισσότερα κρούσματα!  Χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι  οι αθλητές μπορούν να πάνε να φάνε σε εστιατόρια και να ξαναμπούν στο τουρνουά να αγωνιστούν!

Υπενθυμίζουμε πως ο Ούγκο Ουμπέρ αποκάλυψε ότι βγήκε θετικός στον κορονοϊό, μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό του από τον Ρισάρ Γκασκέ ενώ μεγάλο θέμα των προηγούμενων ημερών ήταν και η περίπτωση του Μπέρναρντ Τόμικ ο οποίος βρέθηκε επίσης θετικός στον κορονοϊό  και κατηγόρησε τους συμπατριώτες του για έλλειψη τεστ:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανένας δεν ελέγχεται. Επιτρέπουν στους παίκτες να μπουν στο court με rapid test στο δωμάτιό τους. Δεν υπάρχει επίσημος έλεγχος με PCR test».

 

Όπως είναι φυσικό η δήλωση έγινε πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ και φέρνουν σε δύσκολή θέση τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, που από έκανε μέγα ζήτημα τη μη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο τουρνουά, αλλά και στη μάχη που δίνει η Αυστραλία κατά του κορονοϊού και τα μέτρα που ισχύουν στη χώρα.

Τα  διεθνή ΜΜΕ σχολίασαν την δήλωση του  Ζβέρεφ

 

 

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…