Δικηγόρος 18χρονης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εργαζόμενη κοπέλα – Την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της»

«Η κοπέλα εξακολουθεί να κινδυνεύει από το κύκλωμα που εμπλέκεται ο αστυνομικός»

5339437 1

Η δικηγόρος της 19χρονης, κυρία Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» αναφέρθηκε στον απόλυτο εφιάλτη που βίωνε η 19χρονη κοπέλα στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού αλλά και του πατέρα της.

Η δικηγόρος αρχικά ευχαρίστησε την εργαζόμενη κοπέλα στην καφετέρια η οποία όταν είδε το κορίτσι χτυπημένο της είπε «αν χρειάζεσαι βοήθεια, είμαι εδώ».

Όπως η ίδια σημείωσε: «Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της»

Μάλιστα, η κ. Λεγάκη ξεκαθάρισε ότι η 19χρονη κοπέλα δεν μπορεί να θεωρείται ακόμα ασφαλής, γιατί: «Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατανομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα.», πρόσθεσε.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ΕΛΑΣ πρότεινε στην κοπέλα άλλο δικηγόρο, προφανώς γιατί ενοχλήθηκε από τη δημοσιότητα που έδωσαν στην υπόθεση η Αντωνία Λεγάκη και ο Γιάννης Μυκονιάτης. Είναι ομως εξαιρετικά αμφίβολο αν η υπόθεση θα έπαιρνε την τροπή που πήρε χωρίς τη δημοσιότητα αλλά και χωρίς την παρέμβαση της φεμινιστικής οργάνωσης από τα νότια προάστια.

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη