Newsroom

Newsroom

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επιμένει η εισαγγελέας στο «αναστολή σε όλους» – Διακοπή για αύριο στις 11.00

Διεκόπη για αύριο στις 11:00 η δίκη της Χρυσής Αυγής. Στην αυριανή συνεδρίαση θα υπάρξουν απαντήσεις στα αιτήματα της πλευράς Λαγού για ανάγνωση επιπλέον βουλευμάτων, ενώ πιθανόν να υπάρξει και απάντηση για το αίτημα Κασιδιάρη να εξεταστεί νέος μάρτυρας. «Το δικαστήριο πρέπει να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για όλους τους κατηγορούμενους πλην του Γιώργου Ρουπακιά», πρότεινε νωρίτερα η εισαγγελέας. Παρέμβαση από Κασιδιάρη ο οποίος μιλώντας στο δικαστήριο, έφερε εκ νέου στην επιφάνεια τις σχέσεις της κυβέρνησης Σαμαρά με τη Χρυσή Αυγή.

oikonomou 1

«Το δικαστήριο πρέπει να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για όλους τους κατηγορούμενους πλην του Γιώργου Ρουπακιά», η πρόταση της εισαγγελέως που επέμεινε στην ανασταλτική δύναμη για τους κατηγορουμένους, παρά το χθεσινό «άδειασμα» από την Πρόεδρο.

Χθες Τρίτη, το δικαστήριο διέκοψε στα πρώτα 20 λεπτά της διαδικασίας μετά από το θεαματικό «άδειασμα» της προέδρου της έδρας Μαρίας Λεπενιώτη στην εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου σχετικά με την πρόταση της δεύτερης της στην οποία προτείνει να χορηγηθεί αναστολή σε όλους τους καταδικασθέντες πλην του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιά. 

Η πρόεδρος αποδόμησε ουσιαστικά την εισαγγελική πρόταση αφού «μπάζει» από νομικής πλευράς, καθώς η Α. Οικονόμου μίλησε για λευκά ποινικά μητρώα, για μη ύποπτους φυγής, για απαρέγκλητη τήρηση των περιοριστικών όρων  και για… ήσσονος απαξίας αδικήματα.

Η Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα και ο Αντώνης Ρηγόπουλος μέσα από τη δικαστική αίθουσα και η υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα από την αίθουσα σύνταξης σας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις.

Παρακολουθήστε ζωντανά – Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη