Newsroom

Newsroom

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα η απόφαση για τα ελαφρυντικά

Διεκόπη η συνεδρίαση αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δευτερολογιών των συνηγόρων υπεράσπισης. Η κ. Λεπενιώτη, μετά από συνεννόηση με την εισαγγελέα αποφάσισαν τη συνέχιση της συνεδρίασης τη Δευτέρα στις 10.00 το πρωί.

5163268

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση, θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Η σημερινή διαδικασία χαρακτηρίστηκε από τα διαπιστευτήρια της εισαγγελέως στην υπεράσπιση. «Για να μην υπάρχουν σκιές ξεκαθαρίζω ότι παραμένω πιστή στην πρόταση που είχα κάνει επί της απόφασης», δήλωσε η κ. Οικονόμου, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι ακόμη πιστεύει πως η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι συμμετέχοντες στις επιθέσεις σε Φύσσα, Αιγύπτιους και ΠΑΜΕ – πλην του Ρουπακιά -, θα έπρεπε να αθωωθούν. 

Μια ακόμα ιδιαίτερα έντονη στιγμή της διαδικασίας ήταν η δευτερολογία του Τάκη Μιχαλόλια, συνήγορου του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος προέβη σε ένα ακατάληπτο ακροδεξιό παραλήρημα επιτεθέμενος στους συγκεντρωμένους έξω από το Εφετείο, σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο ΚΚΕ για το οποίο ανέφερε ότι πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση που έκανε τη Δημοκρατία να κινδυνεύσει. 

Η Δανάη Κισκήρα – Μπαρτσώκα και ο Αντώνης Ρηγόπουλος από το Εφετείο και η υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr από την αίθουσα σύνταξης, θα σας μεταφέρουν και τη Δευτέρα, όλες τις εξελίξεις.

Παρακολουθήστε ζωντανά – Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…