Newsroom

Newsroom

Δίκη Χρυσής Αυγής : Μου μάθαιναν να πετυχαίνω κατευθείαν στην καρδιά

Όσα έζησε και είδε κατέθεσε ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας από τη ΓΑΔΑ.Ο πρώην χρυσαυγίτης στρατολογήθηκε σε νεαρή ηλικία και συμμετείχε σε σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση υπό τις εντολές του Γ. Γερμενή.

5a0ae8461dc524745e8b4568

«Μπράβο, ρε πιτσιρίκο, τώρα ψήνεσαι»

Τον έπαιρναν μαζί τους σε νυχτερινές επιθέσεις κατά μεταναστών οι Κασιδιάρης, Γερμενής, Δεβελέκος, Ζέρβας. «Μπαίναμε στα στενά γύρω από τη Μενάνδρου, βρίσκαμε μετανάστες, τους χτυπάγαμε και φεύγαμε. “Μπράβο, ρε πιτσιρίκο, τώρα ψήνεσαι”, μου είπε ο Κασιδιάρης την πρώτη φορά που χτύπησα με σιδηρογροθιά Πακιστανό στην περιοχή του Μεταξουργείου».

Με την ενηλικίωσή του ο μάρτυρας έλαβε, όπως υποστήριξε, σκληρή εκπαίδευση -από προσομοίωση χτυπημάτων με μαχαίρι μέχρι χρήση όπλων- από τους Γερμενή, Κασιδιάρη, Πατέλη, Ζέρβα, Τσακανίκα, Μίχο, Ρουπακιά κ.ά.

«Είχα ρίξει με ένα κολτ 45άρι, μου μάθαιναν πώς να πετυχαίνω κατευθείαν στην καρδιά», είπε και πρόσθεσε: «Ο Γερμενής με έμαθε να σκοτώνω, μου έδειξε πώς να χτυπάω με μαχαίρι στα νεφρά γιατί είναι ακαριαίο χτύπημα».

«Να καθαρίσουμε τον Περίανδρο»

Όσο για το τι γινόταν αν κάποιος καταδικαζόταν για επίθεση, ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην περίπτωση Περίανδρου. «Ήμουν παρών στα κεντρικά γραφεία όταν συζητιόταν, με εισήγηση Μιχαλολιάκου, ότι ο Περίανδρος είναι ένας ρουφιάνος, ένας εχθρός της Χ.Α. και πρέπει να τον καθαρίσουμε».

«Είναι γνωστό στη Χ.Α. ότι στην επίθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Περίανδρος δεν ήταν μόνος του, ήταν μαζί του σημερινοί βουλευτές της Χ.Α.», πρόσθεσε.

«Στο στόχαστρο ο Φύσσας»

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Παύλος Φύσσας είχε στοχοποιηθεί από τη Χ.Α. τρεις-τέσσερις μήνες πριν δολοφονηθεί, ενώ σε ερώτηση του αναπλ. εισαγγελέα για το αν ο Ρουπακιάς γνώριζε φυσιογνωμικά τον Φύσσα, ο πρώην χρυσαυγίτης απάντησε θετικά.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι μετά τη δολοφονία Φύσσα αποχώρησε από την οργάνωση και επειδή φοβήθηκε μην πάθει τα ίδια με τον Παύλο, φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του αλλάζοντας διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου.

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…