Newsroom

Newsroom

Δικάζεται ο χρυσαυγίτης Πλωμαρίτης που έκανε τις προκλητικές δηλώσεις στο Channel 4

Tην Τρίτη 3/12 δικάζεται στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αλέξανδρος Πλωμαρίτης με βάση τον…

Tην Τρίτη 3/12 δικάζεται στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αλέξανδρος Πλωμαρίτης με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979 για προτροπή σε ρατσιστική βία (πρόκειται για την υπόθεση με το βίντεο του Channel 4).
Η δίκη θα γίνει στο κτίριο ΠΡΟΚΑΤ, αίθουσα 1.  Οι σχετικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη Πλωμαρίτη είχαν καταγραφεί από τον Κωνσταντίνο Γεωργούση, σπουδαστή στη βρετανική Εθνική Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, για το ντοκιμαντέρ του με τίτλο «The Cleaners», προσθέτει το Channel 4. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο, ο Πλωμαρίτης αποκαλεί τους μετανάστες «μιάσματα», «πρωτόγονους» και «υπάνθρωπους» και υπογραμμίζει ότι αυτοί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας το οποίο θα λυθεί μόνο όταν φύγουν από τη χώρα.
«Μόνο όταν φύγουν τα 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που πίνουν το νερό μας, τρώνε το φαί μας και αναπνέουν τον ελληνικό μας αέρα», σημειώνει χαρακτηριστικά. Ο κ. Πλωμαρίτης με ιδιαίτερη άνεση και απίστευτη κυνικότητα δεν διστάζει να αναφέρει ακόμη ότι είναι έτοιμοι να ανοίξουν φούρνους και να τούς κάνουν σαπούνια.
«Είμαστε έτοιμοι ν” ανοίξουμε τους φούρνους να τους κάνουμε σαπούνια. Θα τους έχουμε σαπούνια για τ” αμάξια και για τα πεζοδρόμια, θα φτιάχνουμε λαμπατέρ με το δέρμα τους και τα δόντια τους θα τα πουλάμε στο μοναστηράκι να τα κάνουμε μπεγλέρια να τα πουλάμε στους ξένους».
left.gr

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη