Newsroom

Newsroom

Δικαίωση δανειολήπτη

Νέα δικαίωση δανειολήπτη στο Ειρηνοδικείο Καβάλας .Η απόφαση αφορά σε μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας με την οποία «παγώνει» η…

dikastirio

Νέα δικαίωση δανειολήπτη στο Ειρηνοδικείο Καβάλας .Η απόφαση αφορά σε μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας με την οποία «παγώνει» η αποπληρωμή του ποσού των 32.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει προς διάφορες τράπεζες. Με την ίδια απόφαση το Ειρηνοδικείο εξαιρεί από την εκποίηση την κύρια και μοναδική κατοικία τού δανειολήπτη.
Να σημειωθεί ότι η απόφαση είναι προσωρινή καθώς ο νόμος ορίζει ότι σε περίπτωση μηδενικής καταβολής των δανείων το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να επανεξετάζει ανά εξάμηνο τα εισοδήματα του υπερχρεωμένου καταναλωτή.
Πριν δύο χρόνια ο δανειολήπτης προσέφυγε στην Ένωση Καταναλωτών Καβάλας και το 2011 ο εκπρόσωπος της Ένωσης κατέθεσε πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού προς τις πιστώτριες τράπεζες. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από την πλειονότητα των τραπεζών και στη συνέχεια η Ένωση κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο αίτηση δικαστικής ρύθμισης των χρεών της. Το μοναδικό εισόδημα του αιτούντος είναι τα περιστασιακά ημερομίσθια που κάνει ο γιος του ο οποίος μένει μαζί με τον πατέρα του και τη μητέρα του.


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…