Newsroom

Newsroom

Διαψεύδει τις παρακολουθήσεις αλλά και το "βαλιτσάκι" ο Δραβίλλας

Δεν ξέρει τίποτα, δεν είδε τίποτα. Κάπως έτσι φαίνεται πως ξεκίνησε η κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ,…

Δεν ξέρει τίποτα, δεν είδε τίποτα. Κάπως έτσι φαίνεται πως ξεκίνησε η κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ, Θοδωρή Δραβίλλα, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δραβίλλας, όταν ρωτήθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με παρακολουθήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, φέρεται να είπε ότι επί των ημερών του δεν δόθηκε εντολή για παρακολουθήσεις βουλευτών. Σε μια άλλη εκδοχή, φαίνεται να δήλωσε ότι επί των ημερών του δεν έγιναν παρακολουθήσεις βουλευτών, απαντώντας έτσι εμμέσως και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο διοικητής της ΕΥΠ φέρεται να είπε ότι δεν υπάρχει το περιβόητο «βαλιτσάκι» παρακολουθήσεων παρά μόνο ένα τζιπ που εντοπίζει όπως το ραδιογωνιόμετρο τα σήματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων.

Ο κ. Δραβίλλας προσήλθε συνοδευόμενος από τρία στελέχη της υπηρεσίας -δυο γυναίκες και έναν άνδρα- και όταν οι βουλευτές της επιτροπής ζήτησαν να πληροφορηθούν ποιοι είναι, εκείνος αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία τους επικαλούμενος το υπηρεσιακό απόρρητο.

Οι βουλευτές αντέδρασαν έντονα, θεωρώντας προκλητική και προσβλητική έναντι της Βουλής την στάση του. Μεταξύ αυτών ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης και η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Λιάνα Κανέλλη, η οποία φέρεται να δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από την συνεδρίαση.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η εξήγηση που δόθηκε για την παρουσία των τριών στελεχών της ΕΥΠ, ήταν ότι προσήλθαν στην αίθουσα πριν την συνεδρίαση προκειμένου να ελέγξουν τον χώρο και στην συνέχεια αποχώρησαν, ωστόσο βουλευτές σχολίαζαν ότι κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί καθώς επρόκειτο για διευθυντικά στελέχη της υπηρεσίας. Ωστόσο, διατύπωναν την απορία τους για το πώς εισήλθαν στο χώρο του κοινοβουλίου αφού θεωρήθηκε ότι δεν πρέπει να δοθούν τα στοιχεία τους λόγω απορρήτου.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

Καταγραφή 7

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό αντίο της Μαρίας Καβογιάννη – «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

«Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη για την Άννα Παναγιωτοπούλου