Newsroom

Newsroom

Διαψεύδει ο Τζήμερος τη διαγραφή του

Μπορεί στελέχη της Δημιουργίας Ξανά, να διέρρεαν πως ο Θάνος Τζήμερος καθαιρείται από τη Διεύθυνση επικοινωνίας του κόμματός του, ο…

Μπορεί στελέχη της Δημιουργίας Ξανά, να διέρρεαν πως ο Θάνος Τζήμερος καθαιρείται από τη Διεύθυνση επικοινωνίας του κόμματός του, ο ίδιος όμως διαψεύδει όσα ακούγονται.

Αφορμή για τη θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο αλλά και στο κόμμα του ήταν ένα tweet του για το θάνατο των δύο φοιτητών στη Λάρισα, στο οποίο έγραφε «οι νέοι ήταν θύματα και του φόρου και της παιδείας, καθώς κανείς δεν τους δίδαξε τις ιδιότητες του μονοξειδίου του άνθρακα». Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θεωρεί επιλήψιμο το σχόλιο του και τονίζει πως επιθυμούσε να καταδείξει πως σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα δεν εφοδιάζει τους νέους με γνώσεις για την καθημερινότητα.

Να θυμίσουμε βεβαίως πως στελέχος της Δημιουργίας Ξανά σχολίασε το ίδιο tweet λέγοντας πως «Από εδώ και στο εξής, ο κ. Τζήμερος εκφράζει μόνο τον εαυτό του» αφήνοντας υπονοούμενα για την καθαίρεσή του κ. Τζήμερου από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας που κατείχε, αλλά και πως έχει ανοίξει ο δρόμος για τη διαγραφή του.