Newsroom

Newsroom

«Διακοπές» στην Αστυπάλαια: Το ταξιδιωτικό άλμπουμ από την «απόδραση» του πρωθυπουργού (photos)

Το Greek summer είναι «φτιαγμένο» για τον Μητσοτάκη

5316851

Την πανέμορφη Αστυπάλαια επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός υλοποιώντας ακόμα μία επικοινωνιακή φιέστα, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος της Volkswagen «Smart & Sustainable Island» που εφαρμόζεται πιλοτικά στο νησί.

Η εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε όπως περιμέναμε βαρύγδουπες δηλώσεις, όπως… «αυτό που κάνουμε στην Αστυπάλαια είναι ένα ξεκίνημα. Ένα παράθυρο σε ένα καθαρότερο και πιο πράσινο μέλλον» αλλά και πολλά δροσερά και ανέμελα φωτογραφικά κλικς.

Ρίχνοντας μια ματιά στα ενσταντανέ  του Μητσοτάκη από την Αστυπάλαια ένα πράγμα γίνεται εύκολα αντιληπτό. Ο πρωθυπουργός είναι σε μόνιμες διακοπές.

Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δοκιμάζονται, μια ισοπεδωτική και αναπόδραστη οικονομική κρίση είναι καθοδόν αλλά ο νους του Μητσοτάκη ταξιδεύει ήδη στο πολυπόθητο Greek summer.

Είναι κάτι παραπάνω από αυτονόητο πως οι φωτογράφοι έκαναν απλά τη δουλειά τους και μάλιστα με μεγάλη αρτιότητα και επαγγελματισμό, απλά είναι τέτοιος ο ψυχαναγκασμός του πρωθυπουργού να παραστήσει τον cool ηγέτη που όλα τα ελέγχει και ταυτόχρονα ξέρει να «γλεντά» και τη ζωή του, που το φωτογραφικό αποτέλεσμα τον «εμφανίζει» σαν έναν περιπλανώμενο τουρίστα.

Για παράδειγμα…

 

 

 

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…