Newsroom

Newsroom

Συνεδρίαση το απόγευμα του Κυβερνητικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει το απόγευμα το Κυβερνητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στον απόηχο της χθεσινής συμφωνίας στο…

kybernitiko symboulio

Συνεδριάζει το απόγευμα το Κυβερνητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στον απόηχο της χθεσινής συμφωνίας στο Eurogoup.

Στο Συμβούλιο θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη και συνολική αποτίμηση των εξελίξεων που οδήγησαν στη συμφωνία καθώς και οι εκτιμήσεις για τις προοπτικές που διανοίγονται και για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης.

Μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ η κυβέρνηση θα πρέπει να υποβάλλει το δικό της σχέδιο των μεταρρυθμίσεων από το οποίο θα φανεί το επίπεδο του συμβιβασμού.

Στο κυβερνητικό συμβούλιο θα συζητηθούν και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και αν θα προχωρήσει στην κατάθεση των ρυθμίσεων για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας που έχει εξαγγείλει. 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…