Δεύτερο χτύπημα εκ δεξιών μέσων στην κυβέρνηση για τη λίστα Πέτσα

Να δώσει στη δημοσιότητα τα ποσά που διανεμήθηκαν σε κάθε μέσο ενημέρωσης για τις καμπάνιες «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» καλεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την κυβέρνηση η «Καθημερινή» μέσα από το κύριο άρθρο της.  

Η εφημερίδα, που παραδοσιακά στηρίζει την κεντροδεξιά παράταξη, επανέρχεται σήμερα στο θέμα των ημερών με κύριο άρθρο, που φέρει τον τίτλο «Φουρτούνες στα ρηχά» και κάνει λόγο για δυσεξήγητο αυτογκόλ. 

Εκτός απ’ τη λίστα των ΜΜΕ που πήραν χρήματα απ’ την καμπάνια των 20 εκατ. ευρώ, την οποία ο Στ. Πέτσας αρνείται να δημοσιοποιήσει παρά την κατακραυγή για τις ανύπαρκτες ιστοσελίδες αλλά και τις εκκλήσεις μέχρι και δικών τους, η εφημερίδα αναφέρεται και στα μπρος- πίσω για τα περί ανασχηματισμού.

«Προτού κλείσει χρόνο, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε δύο ιστορικές προκλήσεις- στην κρίση στον Έβρο και την πανδημία. Αυτά τα επιτεύγματα καθιστούν ακόμα περισσότερο δυσεξήγητο το “αυτογκόλ” της. Γιατί αναγγέλεται ανασχηματισμός που μέσα σε λίγες ώρες αναβάλλεται; Χρειάζονται ναι ή όχι διορθωτικές κινήσεις; Το ίδιο αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ αφήνοντας έτσι να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά», αναφέρεται στο  πρωτοσέλιδο.

Για το μέγα θέμα των ημερών η «Καθημερινή» έχει τοποθετηθεί και μέσα από τα κείμενα αρθρογράφων της.
 

Θεοδωρικάκος για 16χρονο: «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να στήσει ένα νέο Δεκέμβρη του 2008»

Θεοδωρικάκος για 16χρονο: «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να στήσει ένα νέο Δεκέμβρη του 2008»

Επιχείρηση αποπροσανατολισμού του Θεοδωρικάκου για τον 16χρονο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι