Newsroom

Newsroom

Δεύτερη νύχτα ταραχών στη Σάρλοτ – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πόλη – Σοβαρός τραυματισμός διαδηλωτή

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στη διάρκεια διαδηλώσεων στην πόλη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα, ενώ ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις της πόλης, μετά τις διαδηλώσεις για το θανάσιμο πυροβολισμό ενός 43χρονου Αφροαμερικανού από την αστυνομία.

57e364e21dc524703f8b4617

Οι ταραχές στην πόλη συνεχίστηκαν για δεύτερη νύχτα, ενώ ένας διαδηλωτής φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, σε συμπλοκή μεταξύ πολιτών, αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας είχε αρχικά δηλώσει ότι ένας άνθρωπος που πυροβολήθηκε στη διάρκεια των επεισοδίων είχε πεθάνει. Αργότερα, αξιωματούχοι της πόλης σε ανάρτησή τους στο Twitter ανέφεραν ότι ο διαδηλωτής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η ζωή του, υποστηρίζεται μηχανικά.

Ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας κήρυξε την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας των ταραχών, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Μονάδες της εθνοφρουράς, αλλά και της πολιτειακής αστυνομίας, θα αναπτυχθούν στη Σάρλοτ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση κοινωνικής αναταραχής και οι διαδηλώσεις, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πολιτείας.


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…