ΔΕΘ-Ο Μητσοτάκης απέκλεισε το Documento από τη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη!

Στημένη και σκηνοθετημένη από Μαξίμου και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη-Έφτασαν σε σημείο να δώσουν ερώτηση μέχρι και στο απομακρυσμένο  μέσο της χώρας... μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την εμμονή του πρωθυπουργού να μην κάνει ερώτηση το documento!

Ο πρωθυπουργός πήγε στην συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ με τη μιντιακή γυάλα του. Ελεγχόμενες ερωτήσεις μόνο από τους μιντιακούς του τροφίμους, τόσο …όσο για το σκάνδαλο των υποκλοπών και χωρίς ένταση απλά για να γίνει η δουλίτσα ως προς την ενημέρωση. Μάλιστα σε  ένα  ακόμα δείγμα αυταρχισμού και προσπάθειας φίμωσης όποιας φωνής είναι “ενοχλητική”,  ο Κ. Μητσοτάκης, μετά από 1,5 ώρα όταν πρωτοξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου, δέχθηκε ερώτηση από αντιπολιτευόμενο Μέσο, ενώ για μια ακόμη χρονιά απέκλεισε την εφημερίδα Documento, και τον δημοσιογράφο Μηνά Κωνσταντίνου. Κόντεψαν να φτάσουν σε σημείο αν δώσουν ερώτηση μέχρι και στο απομακρυσμένο  μέσο της χώρας.. μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την εμμονή του πρωθυπουργού να μην κάνει ερώτηση το documento!

Να θυμίσουμε δε ότι και παλιότερα ο Κ. Μητσοτάκης είχε υιοθετήσει την ίδια πρακτική αποκλεισμού του Documento από τις ερωτήσεις!

Ένα άλλο αξιοσημείωτο θέμα είναι ότι επί περίπου πάνω από δυο ώρες έπαιρναν ερωτήσεις μόνο φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με ερωτήσεις -πάσες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα οποία ήταν από τα πρώτα που είχαν πάρει λεφτά από την λίστα Πέτσα. Ο πρωθυπουργός μάλιστα σε μια ένδειξη επιβολής της χειραγώγησης του τύπου…στο τέλος έκανε πλάκα ότι δεν υπήρχε ερώτηση από αθλητική εφημερίδα, λόγω Μαρσέλο.

Φυσικά ο αποκλεισμός του Documento, όπως και το πόσο καλά σκηνοθετημένη ήταν η συνέντευξη δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες στα social που σχολίασαν επικριτικά:

 

 

 

Η Δημοσιογραφία στα καλύτερά της. Ελευθερία του τύπου 108 είπαμε;

Διπλό φονικό στην Καβάλα-Νέες αποκαλύψεις για την ένταση στις σχέσεις του ζευγαριού

Διπλό φονικό στην Καβάλα-Νέες αποκαλύψεις για την ένταση στις σχέσεις του ζευγαριού

Ενα σημείωμα του 56χρονου εκτελεστή και αυτόχειρα στην Καβάλα αποκαλύπτει το πραγματικό μέγεθος της τραγωδίας.

Η διάλυση αρραβώνα για 50.000 ευρώ ήταν… ψίχουλα-Σκέπασαν νεογέννητο με πακτωλό χρημάτων

Η διάλυση αρραβώνα για 50.000 ευρώ ήταν… ψίχουλα-Σκέπασαν νεογέννητο με πακτωλό χρημάτων

Το πρωτοφανές περιστατικό με το παζάρεμα παζάρεψαν» ύψους 50.000 ευρώ για τη διάλυση ενός αρραβώνα…