ΠΚ

Πέτρος Κατσάκος

Δεν τσιμπάμε στην κοροϊδία

Τσίμπα ένα εμβόλιο για να τσιμπήσεις 150 ευρουλάκια

5332340

Ούτε παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι να ήταν ο πρωθυπουργός μας, που το έριξε στις προσφορές μήπως και δικαιολογήσει τους μέχρι πρότινος πανηγυρισμούς του

Κι εκεί που διαβάζαμε στο Twitter του πρωθυπουργού για τα ρεκόρ εμβολιασμού που τα σπάζαμε το ένα μετά το άλλο και πλέαμε σε πελάγη ευτυχίας και γαλάζιας ελευθερίας, ήρθε η γαλλογερμανική σφαλιάρα και προσγειωθήκαμε απότομα στη σκληρή πραγματικότητα.

 Και για να αλλάξει αυτή η όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση είπαν να το ρίξουν στις προσφορές. Και αντί για προνόμια, έχουμε δωροεπιταγές. Φτηνές προτάσεις, με ακόμη πιο φτηνή φρασεολογία.

Τσίμπα ένα εμβόλιο για να τσιμπήσεις 150 ευρουλάκια. Ούτε παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι να ήταν ο πρωθυπουργός μας, που το έριξε στις προσφορές μήπως και δικαιολογήσει τους μέχρι πρότινος πανηγυρισμούς του για το υποτιθέμενο τείχος ανοσίας που είχαμε χτίσει.

Μόλις του έτριξαν τα δόντια οι Ευρωπαίοι και τον έζωσαν τα φίδια με τη νέα μετάλλαξη που απειλεί τη δημόσια υγεία, αποφάσισε επιτέλους να αφήσει στην άκρη τις κούφιες μεγαλοστομίες και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Μόνο που ακόμα και τώρα επέλεξε τον πιο φτηνό και προσβλητικό τρόπο. Χαρτζιλίκι στους νέους και στις νέες αντί μιας δόσης εμβολίου. Και μάλιστα σε μια εποχή που η νεολαία έχει χτυπηθεί με τον πιο άγριο και βάναυσο τρόπο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μια νεολαία που στοχοποιήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα ως κύρια υπεύθυνη για τη διασπορά του ιού και είδε μια σειρά από νομοθετικά τερατουργήματα να της πετσοκόβουν το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό της μέλλον αντιμετωπίζεται τώρα σαν ένα κοπάδι από αμνήμονα χρυσόψαρα που θα τσιμπήσουν στο φτηνιάρικο δόλωμα των 150 ευρώ για να τσιμπήσουν το εμβόλιο του Μητσοτάκη.

Πιο κάτω δεν θα μπορούσε να έχει για τον πρωθυπουργό της αριστείας, που σε ρόλο Άδωνι Γεωργιάδη εμφανίστηκε ως τηλεπωλητής σε μια αγχώδη προσπάθεια να τσιμπήσει πελάτες που θα τσιμπήσουν στις προσφορές του.

Πηγή: avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…