Newsroom

Newsroom

Δεν τα κατάφερε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στα 50μ ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου και αρκέστηκε στην έβδομη θέση στον…

golomeev

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στα 50μ ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου και αρκέστηκε στην έβδομη θέση στον τελικό του αγωνίσματος, με επίδοση 22.13.

Ο Γκολομέεβ μπήκε στον τελικό με πανελλήνιο ρεκόρ και χρόνο 21.96 από τον ημιτελικό και ήξερε ότι θα χρειαζόταν ακόμα πιο γρήγορη κούρσα για να βρεθεί ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους κολυμβητές της «γηραιάς» ηπείρου στο αγώνισμα.

Τελικά ο 21χρονος πρωταθλητής είχε την 7η χειρότερη αντίδραση στην εκκίνηση (0.81), βρέθηκε να κυνηγά τους αντιπάλους του και τελικά να τερματίζει έβδομος με τη δεύτερη ταχύτερη κούρσα της καριέρας του, μιας και στον προκριματικό με 22.19 είχε ισοφαρίσει το ατομικό του ρεκόρ.

«Έγιναν λάθη, για τα οποία μετανιώνω, αλλά ήταν ωραία κούρσα, τη χάρηκα, παρόλο που δεν βγήκε όπως θα ήθελα. Το γενικό αποτέλεσμα για εμένα στα 50μ ελεύθερο είναι πέρα για πέρα θετικό, κατέβηκα τα 22 δευτερόλεπτα, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την προσπάθεια» δήλωσε ο αθλητής.

«Η κατάκτηση ενός μεταλλίου ήταν στις δυνατότητές μου. Υπάρχει πίκρα όταν ξέρεις ότι μπορείς, γιατί το χάλκινο μετάλλιο κρίθηκε στα 21.93. Φεύγω από αυτό το πρωτάθλημα πιο δυνατός και με περισσότερη πίστη στις δυνατότητές μου. Την επόμενη χρονιά υπάρχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν, ήδη από αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έπιασα το όριο πρόκρισης, και ο απώτερος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016» πρόσθεσε.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…