Δεν ψηφίζει συμφωνία με τον όρο "Μακεδονία" ο Καμμένος

Δεν πρόκειται να ψηφίσει συμφωνία για το όνομα της πΓΔΜ εφόσον θα υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφείο του κόμματός του.

5b1e71a31dc52416678b4577 1

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε πάντως ότι αυτή η συμφωνία είναι καλύτερη και από τους όρους που είχε θέσει η κυβέρνηση Καραμανλή της οποίας ήταν μέλος και ο ίδιος. Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να στηρίξει συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» ενώ διευκρίνισε ότι όποιος βουλευτής του δεν συμφωνεί με τη θέση αυτή θα διαγραφεί και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. 

Ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε πάντως ότι η συμφωνία δεν θα περάσει από τη γειτονική χώρα ενώ ζήτησε πριν η συμφωνία έρθει προς κύρωση στην ελληνική βουλή τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να αλλάξει η απόφαση του αντίστοιχου Συμβουλίου του 1992.

Σε ό,τι αφορά τους ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι η νυν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου αναλαμβάνει συντονίστρια για τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας μέχρι το τέλος του 2019 ενώ χρέη νέου εκπροσώπου του κόμματος αναλαμβάνει το στέλεχος του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Τουρσουνίδης.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη