Δεν πέρασε… το κυβερνητικό sos του γαλάζιου βουλευτή για το 50+1%-Τον άφησε μετεξεταστέο η Γιάμαλη

Με το sos... πήγε ο  βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κωτσός στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη και έμεινε μετεξεταστέος για το κυβερνητικό αφήγημα , ότι «το πρωτόκολλο του 50%+1 στα σχολεία το πρότεινε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων»

giamali scr

Ο  βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κωτσός πιστός στην κυβερνητική γραμμή… ότι η απόφαση να μην αρθεί το πρωτόκολλο του 50%+1 στα σχολεία, καθώς το πρότεινε η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, δεν πέρασε από την εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra. Ο γαλάζιος βουλευτής  που επέμεινε  ότι «πάρθηκαν όλα τα μέτρα, και υπήρχαν τεστ για όλα τα παιδιά, για να μπορέσουμε να έχουμε ασφαλή διάγνωση των κρουσμάτων».

«Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση ακολουθεί σαφέστατα τις οδηγίες των ειδικών», είπε και κατάφερε να προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση της  δημοσιογράφου.

«Αυτό δεν ισχύει, με συγχωρείται  αλλά δεν ισχύει. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το ψέμα. Δεν είναι θέμα συμφωνίας ή διαφωνίας. Όταν βγαίνουν τρεις καθηγητές – μέλη της Επιτροπής, και λένε ότι δεν συζητήθηκε, δεν μπορούμε να λέμε ψέματα ότι συζητήθηκε».

Ο βουλευτής – που μάλλον νόμιζε πως ήταν σε εκπομπή όπου περνάνε τα κυβερνητικά…σοσάκια,  ρώτησε «Ποιος το είπε αυτό;»

Για να λάβει την απάντηση «Ο κ. Εξαδάκτυλος, ο κ. Βατόπουλος, ο κ. Παναγιωτόπουλος, είπαν ότι πρόκειται για πολιτική απόφαση κι όχι απόφαση της επιτροπής».

Και πάλι, ο κ. Κωτσός, συνέχισε την ίδια πολιτική «καραμέλα», «Η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών και τις ακολουθεί», για να μας δείξει ότι είχε μάθει καλά το μάθημα του…

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη