Δεν πάει πιο κάτω... ο Πορτοσάλτε θέλει να κρύβονται οι θάνατοι εκτός ΜΕΘ (video)

Εκτός από τους γιατρούς που δεν το «βουλώνουν» φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε

NewsRoom 17/11/2021 | 14:34

Δεν υπάρχει κάνενα όριο πλέον, κανένα πρόσχημα... ο Άρης Πορτοσάλε, δημόσια, σχεδόν ζήτησε να υπάρχει λογοκρισία στους γιατρούς που αποκαλύπτουν τους θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Πέρα όμως από το ότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αποκάλυψε το πως αντιλαμβάνεται το κυβερνητικό στρατόπεδο την ενημέρωση για την πανδημία και το ρόλο των ΜΜΕ, παράλληλα επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ που τολμά και αναδεικνύει το θέμα στη Βουλή.

Ο Άρης που θέλει απόκρυψη ειδήσεων έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «αλιείς θανάτου που κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο». Κάπου εκεί αντέδρασαν μέχρι και οι συνάδελφοι του ΣΚΑΙ σχολιάζοντας πως «δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι γιατροί το λένε».

«Η αντιπολίτευση δεν το φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, η αξιωματική αντιπολίτευση, να είναι αλιείς θανάτου. Κάθονται στην όχθη του Αχέροντα και ψαρεύουν θάνατο.

Το λέω γιατί αυτό το πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ θα έπρεπε να το έχουν ζυγίσει πάρα πολύ καλά οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ξεκίνησε ο κύριος Τζανακόπουλος αν κατάλαβα καλά, φαίνεται ότι του άρεσε η ιδέα του κυρίου Τσίπρα ο οποίος δεν έχει και μεγάλες δυνατότητες να καταλαβαίνει μερικά πράγματα, αν μπορώ να τον πιάσω και το πήγε στη Βουλή με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι δυνατόν να λένε ότι πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ;», σημείωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.