Newsroom

Newsroom

Δεν πάει ο νους σας ποια είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα που ακολουθεί στο Twitter o Oμπάμα

Την έκπληξη κάνει για άλλη μια φορά ο Μπάρακ Ομπάμα, καθώς αντί να ακολουθεί στο Twitter κάποιο από τα ποδοσφαιρικά μεγαθήρια της Ευρώπης, εκείνος προτιμά μία άσημη ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

58a6ef561dc524172e8b45c0

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ είναι γνωστός θαυμαστής των σπορ και για αυτό δεν προκάλεσε καμία έκπληξη ότι από τότε που άνοιξε τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ακολούθησε ένα σωρό ομάδες (κυρίως από το Σικάγο). Το γεγονός όμως ότι η μοναδική ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα που είναι η ουραγός του γερμανικού πρωταθλήματος, Ντάρμσταντ, σίγουρα προκάλεσε εντύπωση. 

Όλοι στην αρχή αναζητούσαν το λόγο που ο πρώην πλανητάρχης επέλεξε τη συγκεκριμένη ομάδα, μέχρι που αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του αμερικανού επιθετικού της Ντάρμσταντ, Τέρενς Μπόιντ, λύνοντας το γρίφο.

Φυσικά το γιατί ο Ομπάμα την επέλεξε ουδόλως απασχολεί τους ανθρώπους της Ντάρμσταντ που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να προσκαλέσουν δημόσια τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο να δει από κοντά αγώνα της ομάδας τους. Έτσι, έβαλαν τον 26χρονο επιθετικό να γυρίσει το παρακάτω βίντεο:

«Μάθαμε ότι είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα που ακολουθείτε στο Twitter. Είναι τεράστια τιμή για μας στην Ντάρμσταντ. Τώρα που έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε σε έναν αγώνα των Lillien (προσωνύμιο της ομάδας) στο Böllenfalltor (έδρα της ομάδας)» είπε απευθυνόμενος στον Ομπάμα ο Μπόιντ για να δείξει στη συνέχεια μπροστά στην κάμερα μία φανέλα με το Νο 98 και το όνομα του Ομπάμα στην πλάτη, συμπληρώνοντας: «Έχουμε έτοιμη και τη φανέλα σας. Τα λέμε στο γήπεδο».

Η είδηση πήρε μάλιστα τέτοια έκταση ώστε ρωτήθηκε για το σχετικό θέμα και ο Τόρστεν Φρινγκς, με τον προπονητή της Ντάρμσταντ να απαντά: «Είναι ξεκάθαρο πως ο πρόεδρος είναι καλοδεχούμενος όμως θα ήταν καλύτερα να μας ενημέρωνε από πριν όταν θα έρθει ώστε να οργανώσουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας».

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…